12 de novembre del 2014

CRÒNICA SÈNIOR B C.S.A. CARCAIXENT - C.B.G. GUADASSUAR B

CSA CARCAIXENT B 77 – 59 CBG GUADASSUAR B

Victòria del nostre sènior B contra el B de Guadassuar , equip contra el qual havíem disputat un amistós en pretemporada i que es presentaba més reforçat i amb més altura.
 Però els nostres sols tardaren 8 min. per avançar-se de 10 punts , una diferència que lograren mantener quasi tot el partit. Tan sols al minut 9 del 2on quart els visitants es posaven a 4 punts amb un tanteig de 37-33. Però la veritat que llevat d’algun minut de despiste defensiu, l’equip reaccionava bé en defensa i estaba molt encertat en el tir de 3 punts amb 6 cistelles i de 2 punts, i arriba a tindre un avantatge de 16 punts.
 Repartiment de punts entre tots els jugadors i destacar a Dani amb 23 punts. Parcials del partit : 23-14 , 21-19 , 18-15 i 15-11. La part negativa de l’equip van ser els 27 tirs lliures fallats pels nostres.