1 de març del 2014

CRÒNICA INFANTIL MIXT 27/02/14

EEM CARCAIXENT 47-64 C.B.GENOVÉS

Derrota dels nostres a casa, partit aplaçat que es va jugar el passat dijous.

El primer quart del partit els visitant ens van fer un parcial de (2-12) on els nostres no varen defendre res, però en el segon quart es referen i van deixar el marcador en un (10-16).

El tercer quart va ser de (6-6),  en el últim quart abans del descans els visitants van fer un parcial de (4-12) on els nostres tampoc van defendre res.

En la represa el partit va estar molt igualat , on a la fi del sext quart el marcador reflexava un (33-46), que deixava al nostres en opcions per a emportar-se la victòria.

En els dos últims quarts, els nostres no van guanyar cap quart i a la fi del partit el resultat va ser 47-64 per als visitants

Aquest dissabte els nostres juguen en Manuel, l'últim classificat i on poden aconseguir la primera victòria de la temporada.

Jugaren per part dels nostres i anotaren: J.C. Picot 16, Andres C. 12, Erlandas, Ana, Carla, Alejandro 4, Claudia 7, Alberto2, Pau 2, Ruben 4.