28 de febrer del 2014

CRÒNICA CADET MASCULÍ 22/02/14

C.S.A. CARCAIXENT 45-41 C.B. MALILLA

El passat dissabte dia "22" jugàvem a casa, al pavelló municipal la tercera jornada de la segona fase cadet. Amb dos derrotes consecutives les dos passades jornades volíem refer-nos i guanyar ja aquest primer partit. Jugàvem contra un rival que sabiem seria paregut a nosaltres per els seus resultats a l'anterior fase. Per al partit vam recuperar a Manel i a Jordi, de baixa l'anterior jornada. Però continuavem tenint les baixes de Edgar, Cristo i Frank.
Per no perdre la costum d'eixir dormits, ens va costar tres minuts despertar i començar a funcionar tant en atac com en defensa, sort que als contraris també els va costar despertar-se i que a nosaltres tan sols ens va durar tres minuts la son. Al final del primer quart (13-8).
Als primers cinc minuts del segon quart amb un parcial de (6-0) ens col.loquem "11" dalt però la resta del quart vam estar molt desencertats, fallant inclús bandejes al contraatac i sumat als problemes de faltes de Jordi, Miquel i Josep vam acabar el quart un punt dalt (25-24) amb un parcial en contra de (12-16).
El tercer quart d'aquest partit pot ser siga el millor que hem fet durant la temporada amb un parcial de (16-2) vam pressionar la seua eixida perfectament amb un molt bon balanç i molt actius on els contraris no aconseguiren fer la seua única cistella d'aquest quart fins el minut "7". En atac una llàstima haver fallat "7" tirs lliures en aquest quart que de convertir-los heveren mort el partit.
Si el tercer quart va ser la cara de la moneda l'últim va ser la creu, tot el contrari. Un quart malíssim que apunt va estar de costar-nos el partit. Ens vam posar nerviosos i a més ens va entrar la presa, quan erem nosaltres els que no la teniem que tindre. Calia apretar en defensa continuar igual que en tot el partit en aquest aspecte, però en atac amb calma calia allargar les possessions sense precipitar-se en les decisions i buscar la millor opció. Estic segur que ens va passar per falta d'experiència en aquests finals de partit. Parcial d' aquest quart (4-15) i marcador final (45-41).