14 de març del 2014

CRÒNICA INFANTIL 08/03/14

C. D. ONIL 94 - 21 EEM CARCAIXENT

Els nostres es desplaçaren fins a Onil, on jugaren davant el primer classificat del grup..

Els dos primers quarts van ser un monòleg del equip local on els nostres soles van fer un punt, i a la fi d'aquest quart els nostres ja perdien (31-1).

Als dos següents quarts els nostres van defendre y agafar molts rebots, abans del descans el resultat era de (47-8).

A la represa en el millor quart dels nostres del partit on els visitants sols en van fer 6 punts,  al sext abaixaren en defensa i fallaren molts tirs baix de cistella, el marcador a la fi d'aquets dos quarts era de (69-14).

Els últims dos quarts del partit, els locals feren moltes faltes, i els nostres fallaren molts tirs lliures, a la fil del partit el marcador era de (94-21).

El proper dissabte juguem davant l'Olleria, un partit on els nostres tenen que aconseguir la victòria.

Jugaren per part dels nostres i anotaren: J.C. Picot 10, Andres C. 4, Andres A. 2, Erlandas, Alejandro 2, Claudia 2, Pau 1, Ruben.