13 de març del 2014

CRÒNICA CADET MASCULÍ 09/03/13

JOVENS L'ELIANA 41-72 C.S.A. CARCAIXENT

Bon partit el del passat diumenge a domicili del nostre equip davant l'últim classificat del grup el "JOVENS L'ELIANA" per a continuar amb la ratxa positiva de victòries que portem. Vam tindre la baixa de Josep per malaltia i de Frank que continua lesionat, tots els altres van acudir al partit.

Molt content amb els últims inicis de partit que estem tinguent, ja que després d'aquestos bons inicis (concentrats i amb intensitat defensiva i ofensiva) aconseguim bons resultats com son les tres victòries consecutives que portem. Vam eixir com calia i amb un parcial de (4-12) en els primers minuts del partit vam aconseguir distanciar-nos al marcador. Al final del primer quart el parcial va ser de (9-17)

Al segon quart continuavem igual, sobretot intensos en la pressió on aconseguirem furtar moltes pilotes i sense perdonar al contraatac. Però molt passius en la nostra defensa després de pressió en "5x5" on els contraris estaven ben còmodes i  fallant molts tirs lliures en estos deu minuts ja que vam aplegar a fallar-ne "6" consecutius i un total de "8" fallats en el quart, una llàstima ja que de convertir-los el parcial havera sigut més abultat i haverem mort el partit. Parcial d'aquest segon quart (12-21) i al descans el marcador era favorable (21-38) "+17", destacar en aquesta primera part a Jordi Alcañiz que va fer "12" punts en esta part però va estar "desaparegut" en la segona i no va aconseguir fer-ne cap ni un més.

Al descans parlarem de no permetre que els contraris ens guanyaren cap dels dos quarts que quedaven, de continuar igual que tota la primera part per aconseguir una victòria fàcil i que tots pogueren disfrutar de jugar el partit. Pues res de res! Inclús eixint amb el quintet titular eixirem sense ganes de defendre i sense idees en atac, parcial de (8-2) en contra en els primers minuts. Després d'un temps mort i alguns cambis en el quintet vam despertar dels únics minuts de baixó del partit i amb un parcial perfecte de (0-10) aconseguirem guanyar el quart (8-12).

Vam començar l'últim quart "+21" i eixirem a la pista com si el partit estiguera empatat, donant-ho tot i amb tots els jugadors disfrutant de molts minuts a la pista a execpció de Miquel i Nico per problemes de personals que van acabar expulsats molt promte, però que de totes maneres jugaren molt bon partit sobretot en defensa. Aconseguirem fer un parcial en els primers set minuts de (4-20), EXPECTACULAR aquest parcial a favor amb el partit ja guanyat. Als últims dos minuts de partit amb tots els jugadors ben fundits per el bon partit els contraris aconseguiren fer-nos un parcial de (8-2) que maquillava un poc la diferència que portàvem. Parcial del últim quart (12-22), marcador final (41-72).

En resum, MOLT BON PARTIT DE TOTS! He de donar-vos l'enhorabona per aquesta tercera victòria consecutiva ja que es fruit de tots els entrenaments i de que moltes de les coses ja funcionen com calien. La pròxima jornada juguem el divendres en casa del líder el "ESCUELAS PIAS" que porta un balanç de (5-0), partit complicat, però que aplega en el nostre millor moment de la temporada.