24 de gener del 2014

PRÈVIA JORNADA

Jornada amb poquets partits per als nostres, ja que només tres dels cinc equips juguen aquest cap de setmana per diferents motius:

El CADET MASCULÍ encara espera rivals per a esta segona fase.
El JÚNIOR FEMENÍ te jornada de descans aquesta última jornada de la primera fase.

Així que només tenen partit els equips JÚNIOR MASCULÍ, SÈNIOR B i SÈNIOR A, a més a més els partits d'estos equips és juguen tots a Carcaixent, al nostre PAVELLÓ D'ESPORTS.

A les 16'00h juga l'equip del SÈNIOR B, que voldrà desfer-se de la derrota en l'anterior jornada i fer un bon partit davant el ESTIL REFORM XERACO, classificat una posició per darrere dels nostres amb dos partits guanyat per cinc derrotes, així que és promet un bon partit.

A les 18'00h li toca jugar al nostre SÈNIOR A, que després de les dos derrotes consecutives davant el primer i el segón classificat, vol tornar a la senda de victòries. El partit tindrà com a principal novetat el debut en la temporada del nostre entrenador Jose Vte Juan (Topo), que per circunstancies personals no ha pogut estar fins ara, desde ací li desitjem el millor.
L'equip comença la segona volta de competició davant l'equip C.B. PEGO, els nostres ja derrotaren a l'equip alacantí a la primera volta per 49-60, esperem que de nou s'emporten la victòria.

Per a finalitzar el dissabte de bàsquet a Carcaixent, a les 20'00h tindrà lloc el partit del nostre JÚNIOR MASCULÍ, que com el primer equip també comença la segona volta de la competició jugarà davant l'equip IBERIC DE CAUDETE tercer classificat amb només dos derrotes, així que hi ha que lluitar dur per a guanyar xics.

Pues fins ací la vesprada repleta de bàsquet que tindrem el dissabte a Carcaixent, així que si no tens res a fer vine a disfrutar del bàsquet desde les 16h fins les 21'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent.

Us esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada