22 de gener del 2014

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A

C.S.A. CARCAIXENT 72-76 C.D. ONIL-EXPOFERRI MONTESCAR

Segona derrota consecutiva dels nostres a casa, aquesta vegada davant el segón classificat del grup l'equip del C.D. ONIL.

Els nostres comptaven amb tots els seus efectius per al partit, a més de l'ajuda del jugador del B Joan Calatayud.

Els nostres començaren molt bé el partit, sorprenent a l'equip visitant amb una defensa zonal i bons atacs en el camp rival, així que promte l'equip és va ficar per davant al marcador, arrivant al minut 11 de partit a la máxima diferencia després d'un triple del nostre base Jordi Alberola, 27-13.

L'equip alacantí va fer un gran segón quart, això sumat a que els nostres es confiaren va fer que el marcador al descans deixara el partit empatat a 32, i tot per decidir a la segona part.

El tercer quart va estar molt igualat (12-13) tot i que els nostres màxims anotador durant la temporada, Andreu i Arunas és passaren molts minuts a la banqueta degut a les faltes personals al final del tercer quart el marcador era de 46-47 per als groguets.

Entravem a l'últim quart a disputar-nos el partit, tres triples dels visitants sumat a molts tirs lliures errats dels nostres 6 només a l'ultim quart va fer que la balança és decantara a la part visitant, i deixava el marcador final en un apretat 72-76.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:

Diego Gimeno (0), Juan Villanueva (18), Natxo Badenes (3), Jordi Alberola (3), Juanjo Escandell (2), Pepe Vila (15), Joan Calatayud (0), Andreu Ahullana (16), Arunas Samulionis (11), Héctor Leiva (2), Arnau Climent (5).

Derrota que deixa als nostres a la sèptima posición a la fí de la primera volta, amb sis victòries per sis derrotes.

Aquesta segona volta només queda que millorar aquestos resultats, de segur que l'equip ho aconsegueix ja que ja compta amb el seu entrenador, José Juan (Topo). A més a més està apunt de recuperar al pivot José Olaso, que de segur que dona minuts de qualitat.

Pròxim rival el C.B. PEGO el pròxim dissabte també al Pavelló d'Esports de Carcaixent, us esperem a tots a les 18'00h.