19 de desembre del 2013

PRÈVIA JORNADA

De nou estem ací amb vosaltres per a contar el que ens depararà la propera jornada, última de l'any per a tots els nostres equips.
 
El nostre CADET MASCULÍ visita la pista de l'equip WWW.CBMARCELINA.COM ROQUETTE BLAU B, els nostres venen de perdre les quatre passades jornades, així que de segur que ixen en tot per emportar-se cap a Carcaixent la victòria, l'encontre enfronta als dos últims classificats amb només una victòria per a cadascun. El partit és disputarà a Benifaió el proper diumenge 22 a les 11h.
 
Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, tenen un complicat desplaçament a terres alicantines per a enfrontar-se a l'equip del C.B. PATRONATO BOCAIRENT, difícil encontré per a les nostres ja que visiten a l'equip que de momento sols porta una derrota en el que portem de temporada, però eixa derrota precisament la va sofrir a la nostra pista a la primera volta, així que les nostres ja saben el camí per a derrotar a les de Bocairent. El partit és disputarà el proper dissabte 21 a les 16'30h.
 
L'equip del JÚNIOR MASCULÍ, juga a casa el derby per excel-lencia de la Ribera, ja que juguen davant l'equip NOU BASQUET ALZIRA, que actualment és troba a la mitat de la tabla de classificació amb quatre victòries i quatre derrotes. Els nostres tenen un partit complicat davant els de la capital de la Ribera, ja que per el moment els nostres porten un balanç negatiu de dos victòries per cinc derrotes, però jugant a casa i davant del nostre rival preferit, de segur que és veu un bon partit. El partit és disputarà el proper dissabte 21 a Carcaixent a les 20h.
 
El nostre SÈNIOR B, després de la seua bona victòria el passat dissabte, visita la complicada pista de l'equip C.B.G. GUADASSUAR B, l'equip local de moment només porta una victòria, però els nostres no tenen que confiar-se ja que tampoc van molt sobrats amb dos victòries. Bona oportunitat per als nostres per a aumentar el casiller de victòries. El partit és disputarà el proper dissabte 21 a les 17h.
 
Per a finalitzar la prèvia, ens queda comentar el partit que disputarà el nostre SÈNIOR A, l'equip és desplaçarà fins a Concentaina, per a jugar davant l'equip C.B. IRIS CONTESTANO, partit trampa per als nostres, ja que com fa dos setmanes, visiten a un equip mal classificat, en aquest cas amb només una victòria, son en aquestos partits on els nostres és confíen i acaben perguent aquest tipus de partits, però els nostres voldràn fer bona la passada victòria, i gràcies a l'experiència de la derrota en l'Olleria, de segur que l'equip torna amb la victòria. El partit és disputarà a Concentaina el proper dissabte 21 a les 18h.
 
Fins ací la prèvia de una jornada interesant on esperem moltes victòries dels nostres.
 
Una forta salutació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada