19 de desembre del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A

C.S.A. CARCAIXENT 56-50 MURO-PUB AUTOBUS

Després de dos jornades amb derrota, els nostres recibíen un rival difícil com és el C.B. MURO, millor calssificat fins el partit del dissabte que els nostres.

Per a aquest partit, els nostres teníen la baixa de Héctor Leiva, però l'ajuda dels jugadors del b Dani Bonet i Joan Calatayud. A més a més comptavem amb la gran ajuda de José Olaso a la banqueta.

El partit no va poder començar millor, els nostres van fer de segur el millor bàsquet del que portem de temporada i amb un parcial espectacular de 21-4 al minut 13 deixava el partit més o menys encarrilat.

Com quasi sempre els nostres no podíen tindre un partit fàcil i tranquil, i poc a poc és va complicar el partit, ja que l'equip alacantí respongué amb un parcial favorable de 10-17 per a deixar el marcador al descans en un obert 31-21 per als nostres.

Al tercer quart, l'equip visitant va continuar amb la defensa zonal que tans problemes va causar al nostre equip al segón quart, i poc a poc els de Muro retallaven el resultat fins arrivar al 41-41 al final del tercer quart.

Tot per decidir a l'últim quart, els nostres tiraren per terra tot el treball del primer quart, però de nou els nostres tragueren l'orgull i la calitat i gràcies a un xicotet parcial als 6 primers minuts del quart de 8-0 favorable, van saber mantindre eixa renta fins al final del partit, per a acavar amb el resultat final conegut de 56-50.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:

Diego 0, Juan 6, Natxo 3, Jordi 3, Juanjo 4, Pepe 7, Joan, Andreu 14, Arunas 17, Dani i Arnau 2.

Victoria important per als nostres que és col-loca a la quinta posició de la classificació amb cinc victòries per quatre derrotes. El pròxim partit els nostres juagaran a Concentaina.