10 de juny del 2013

EL SÈNIOR FEMENÍ ... ¡¡¡ A SEMIFINALS !!!

Després de l'última jornada als diferents grups dels equips del TROFEU FEDERACIÓ, a la categoría de Sènior Femení Especial, ja coneguem els emparellaments de les semifinals.
 
Les nostres xiques del Sènior Femení ja estaven classificades desde fa dos jornades, però estaven esperant el rival. Una vegada finalitzades les jornades coneguem que el nostre rival a les semifinals serà l'equip del C.B. QUART que aconseguí la victòria en l'última jornada a domicili davant el C.B. SAN JOSE per un ajustat 41-45.
 
Anem a coneixer un poquet més al nostre rival:
 
Les xiques del C.B. QUART han competit aquest any, igual que les nostres a la categoría autonòmica, però al grup B. A la fí de la lliga regular el nostre rival va quedar classificat a l'octava posició amb 8 victòries per 14 derrotes.
Al Trofeu Federació les nostres rivals, gràcies a aquesta última victòria lograren la classificació com a segones classificades del grup amb un balanç de dos victòries i quatre derrotes.
 
A falta de confirmació, els partits de les semifinals és disputaran el porper cap de setmana, el proper dissabte 15 de Juny el partit d'anada a la pista del C.B. QUART a les 18'00h i al día següent, es a dir el proper diumenge 16 de Juny al Pavelló d'Esports de Carcaixent el partit de tornada també a les 18'00h.
 
No cal dir que les nostres xiques necesiten el suport de tots per tal de aconseguir la que sería la seua segona final consecutiva en el TROFEU FEDERACIÓ, així que us esperem a tots tant en el partit d'anada com sobretot el de tornada.
 
Per altra banda, les nostres tancaren la primera fase del Trofeu amb una nova victòria, aquesta vegada davant l'equip veí del NOU BASQUET ALZIRA , en un bon partit de les nostres com demostra el resultat, 34-71.
 




 
 
Ara toca treballar durant aquesta setmana per a preparar el doble partit del pròxim cap de setmana.
 
A per elles xiques !!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada