27 de maig del 2013

RESUM 4ª JORNADA TROFEU FEDERACIÓ

Una de cal i una d'arena per al club en els partits del passat cap de setmana al trofeu federació, ja que vam tindre una victòria i una derrota.

El Cadet Masculí, va ser l'equip que va caure derrotat en una difícil pista com és la de l'equip C.B. GENOVÉS ZONAL per un resultat clar, on els nostres van mostrar una de les pitjors cares de la temporada. Hi ha que reaccionar xics ja que la classificació per a la següent ronda al trofeu federació encara és posible.
La millor forma, anar a entrenar i preparar el pròxim partit que és disputarà a Carcaixent davant el líder del grup, l'equip N.B. XATIVA el proper diumenge a les 11'00h, en un partit on de segur que els nostres demostren als líders lo difícil que és guanyar a la nostra pista.

Miquel Cuenca intenta frenar al jugador del C.B. GENOVÉS ZONAL
 
 
La victòria va vindre de la mà del Sènior Femení, que compta els seus partits en aquest trofeu federació per victòries, aquesta vegada la "víctima" van ser les xiques del UPV ALBORAYA , que van caure derrotades per 77-66 en un gran partit per els dos costats. La victòria va ser importantíssima per a les nostres, ja que matemàticament les deixa com a campiones del grup. Ara a continuar treballant pensant ja en el encreuament. De moment el nostre pròxim rival serà l'equip del CBM ROQUETTE BENIFAIO el proper dissabte a les 18'00h al Pavelló de Carcaixent.
 
 

6 de les nostres jugadores cel.lebrant el primer lloc aconseguit el dissabte.
 
 
Pasem a anomenar als millors jugadors/es del club el passat dissabte:
 
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
 
BASE: Francesc Sanz (C.M) Dels poquets que es va salvar de la derrota a Genovés.
ESCOLTA: Marién Ramón (S.F.) De les millors al partit del Sènior Femení.
ALERO: Ana España (S.F.) Gran partit de Ana el dissabte.
ALA: Dori Peralta (S.F.) Partit molt complet de Dori, tant en defensa com en atac.
PIVOT: Luz Mª Cogollos (S.F.) Luz continua en la seua línea.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
ANA ESPAÑA (SÈNIOR FEMENÍ) Clau important, impresionant el joc en el primer quart que va ser el que va donar la victòria a l'equip.
 
Doncs fins ací l'actualització d'aquesta setmana, vos esperem el proper cap de setmana per el Pavelló, per a animar als nostres dos equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada