24 d’abril del 2013

RESUM JORNADA

Bon cap de setmana l'anterior per a la majoría d'equips del club, ja que cinc dels set equips van guanyar el seu partit.

Comencem com és costum per el nostre Infantil mixte, que va fer un gran partit a Alzira per a emportar-se el derby comarcal, i guanyar a domicili a l'equip N.B. ALZIRA GRANA per un contundent 21-52. La victòria deixa a l'equip situat a la sexta posició de la classificació a falta només d'una jornada per a finalitzar la lliga, amb 11 victòries i 10 derrotes. Enhorabona xics-xiques molt bona temporada.

Després de moltes jornades sense conèixer la victòria, el nostre Cadet Femení aconseguí finalitzar la temporada amb victòria el passat dissabte, les nostres derrotaren a l'equip de TABERNES BLANQUES A per 42-37 en un apretat partit que no es va decidir fins l'últim quart. Aquesta victòria deixa a l'equip a la sèptima posició de la classificació amb 5 victòries per 11 derrotes.

També amb victòria, assegurà l'equip Cadet Masculí la tercera posició a la classificació final, ja que a falta d'una jornada el seu perseguidor porta dos victòries menys. Els nostres guanyaren a casa a l'equip del PICKEN CLARET ´B´, en un gran partit per un clar 61-31. Bàrbaro xics!!!

El Júnior Masculí deixarà per a l'ultima jornada la lluita per a optar a la tercera posició de la classificació, ja que el dissabte derrotà a l'equip de V-74 VILLENA-TALLERES FIALCAR per un clar 69-32, en un gran partit dels nostres, que en la pròxima jornada és jugarà la tercera plaça a domicili davant de l'equip ENGUERA BASKET.

Una de les derrotes dels nostres equips va ser la del Sènior Masculí Zonal, que tenía un difícil desplaçament per a jugar davant el C.B. EL VERGER els nostres caigueren derrotats per 41-25 en un partit on els nostres van donar la cara davant un dels líders de la classificació, però només amb 25 punts... La derrota deixa a l'equip  a l'octava posició amb 6 victòries per 13 derrotes.

Les xiques del Sènior Femení aconseguiren assegurar la quarta posició de la classificació al derrotar a l'equip de C.B. TEIXERETA per un clar 29-54, en un partit on les nostres després d'ún desastrós primer quart aconseguíren emportar-se una treballada i victòria.

L'altra derrota de la jornada ens la va donar el nostre Sènior Masculí, que va ser derrotat a casa davant l'equip de C.B. GENOVES PREFERENT per 45-61, en un partit on els nostres amb només set jugadors, van ser derrotats en cinc minuts al segón quart, on els de Genovés agafaren una avantatje de 15 punts. La derrota deixa a l'equip en la dècima posició de la lliga amb 9 victòries per 16 derrotes.

Anem a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan Calatayud (J.M.) El millor del Júnior en la clara victòria de l'equip.
ESCOLTA: Àngela Ricart (S.F.) Bons tirs que donaren la victòria a l'equip a IBI.
ALERO: Mar Ferri (C.F.) La millor del cadet amb 17 punts.
ALA: Àlvaro Robles (C.M.) Gran partit d'Àlvaro amb 26 punts.
PIVOT: Frank (I.M) El millor de l'Infantil en la victòria del derby a Alzira.

MVP DE LA JORNADA:

ÀLVARO ROBLES (CADET MASCULÍ) Gran partit al Cadet amb 26 punts, i també molt bé al partit del Júnior Masculí.