18 d’abril del 2013

PREVIA JORNADA

Ja estem en la recta final de la temporada per als equips del club, ja que a la majoría d'equips sols els queden per disputar dos jornades.
Anem com de costum a repasar el que ens depara la pròxima jornada:
 
L'equip Infantil juga un interesant partit a la difícil pista d'Alzira, els nostres han de guanyar a l'equip del  N.B. ALZIRA GRANA, per tal de que els de la capital de la Ribera no arrebaten la sexta plaça de la classificació als nostres. Els nostres ja derrotaren als alzirenys a la primera volta per 57-36. El partit es disputarà el proper dissabte a les 10'45h.
 
El nostres Cadet Femení, juga l'últim partit de la temporada a casa davant el TABERNES BLANQUES A, un equip que les nostres ja derrotaren a la primera volta per una bona renta, el resulta es el de menys en aquest partit, ja que ningún equip és juga res així que el important és que les nostres tanquen la temporada amb un bon partit i amb bon sabor de boca per a que és queden en ganes per a la temporada que ve. El partit serà el proper dissabte a les 11'30h.
 
Els xics del Cadet Masculí, juguen també a casa el dissabte, aquesta vegada davant un dels equips classificats a la part alta de la classificació, l'equip PICKEN CLARET ´B´, que actualment és cinqué a la classificació. El partit serà a les 9'30h, i els nostres han de guanyar, com ja van fer la primera volta (36-48) si volen conservar la tercera posició de la classificació.
 
Pasem al Júnior Masculí, que juga també a Carcaixent el proper dissabte a les 20'00h davant un equip classificat per la mitja tabla. Els nostres han de guanyar per a guanyar la bonica lluita que tenen amb els equips ENGUERA BASKET i IBERIC DE CAUDETE per a vore qui aconsegueix la tercera posició de la lliga. El rival dels nostres serà l'equip V-74 VILLENA-TALLERES FIALCAR, un equip que ens va derrotar la primera volta per un resultat apretat de 70-67, i que els tenim moltes ganes.
 
El Sènior B te un complicaíssim partit a Verger, on el proper dissabte a les 20'00h juga davant l'equip C.B. EL VERGER, equip que opta al títol de la categoría ja que ara mateix és segón empatat amb el primer, i de moment sols a perdut dos partits. Els nostres van perdre a casa davant aquest equip per un ajustat 38-44.
 
Les xiques del Sènior Femení també tenen un desplaçament complicat el proper diumenge a les 19'00h, ja que han de desplaçar-se fins a Ibi, per a jugar davant l'equip C.B. TEIXERETA, l'equip alacantí és el principal rival de les nostres per a optar a la quarta posició de la classifició. Les nostres derrotaren a les alacantines a casa per un resultat de 67-48.
 
El nostre Sènior Masculí, voldrà refer-se de la dolent derrota de la passada jornada precisament a Ibi, i tancar la temporada a casa amb una victòria. Però no ho tindrà gens fàcil ja que ens visita l'equip del C.B. GENOVES PREFERENT, equip classificat a la part alta de la classificació i que s'està jugant l'ascens a la categoría d'Autonòmica, a més a més, l'equip de la costera ja derrota als nostres a la primera volta per un clar 73-41 (màxima derrota de la temporada). El partit es jugarà el proper dissabte al Pavelló d'Esports de Carcaixent a les 18'00h. 
 
Això és tot per el moment, la temporada està apunt de finalitzar, però el C.S.A. CARCAIXENT no para prompte comptarem el que estem preparant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada