2 de novembre del 2012

PREVIA JORNADA

Ja estem davant una nova jornada de lliga, i els nostres equips es preparen per a disputar-la.
Comencem amb els nostres cadets, que el pròxim dissabte comencen el campionat tant els xics com les xiques.
CADET MASCULÍ: L'equip entrenat per David Gomis, comença la lliga davant un dels nostres rivals prefertis, els nostres es desplaçaran a Alzira per a jugar davant l'equip N.B. ALZIRA GRANA, els nostres ja s'enfrontaren a aquest equip a un amistos, i els nostres caigueren derrotats per 46-57, però la lliga es un altra cosa, i els nostres ho donaran tot per emportar-se la victòria. El partit és jugarà el proper dissabte a les 9'00h
CADET FEMENÍ: Les nostres xiques també comencen la lliga a Alzira, l'equip ve de guanyar en l'últim partit amistós, i amb els ànims alts, però com hem dit abans la lliga és la lliga i hi ha que jugar a tope per a guanyar. El partit serà el dissabte a les 12'30h.
JÚNIOR MASCULÍ: Bon partit el proper dissabte a les 20'00h a Carcaixent, entre el nostre Júnior Masculí, (tercer classificat) davant el FEM BASQUET CANALS, líder amb un balanç de tres victòries per ninguna derrota, esperem que l'equip de Canals inagure el casiller de derrotes davant els nostres.
SÈNIOR FEMENÍ: Les xiques del Sènior descansen aquesta jornada, per lo que no disputaran cap partit.
SÈNIOR B: Els nostres intentaran llevar-se el mal gust de l'anterior jornada a Picassent, el rival dels nostres serà l'equip C.E.B. CARLET, un equip complicat de guanyar, però de segur que els nostres ho fan. El partit es jugarà a les 16'00h a Carcaixent.
SÈNIOR A: El nostre primer equip, té un partit complicat aquesta setmana davant l'equip NOU BASQUET ALCOI, equip que està empatat amb els nostres amb una derrota, i que l'any passat només van caure derrotats a Carcaixent per un sols punt, per lo que el partit estarà complicat, però necessitem la victòria per a continuar als llocs alts de la classificació. Dissabte a les 18'00h.
Açò es tot per hui xiquets, esperem en pròximes actualitzacions contar-vos les victòries dels nostres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada