30 d’octubre del 2012

RESUM JORNADA

Tres dels cuatre equips del nostre club que disputaven jornada el passat dissabte/diumenge, aconseguiren la victòria:
Comencem el resum de la jornada amb l'única derrota dels nostres, l'equip que no va poder aconseguir la victòria va ser el nostre Sènior B, l'equip entrenat per Toni Navas va caure derrotat davant l'equip BASQUET PICASSENT, per el resultat de 42-31, molts poquets punts per als nostres, ja que amb tants poquets punts no es pot guanyar un partit, tambe hi ha que dir que els nostres jugaren a pista exterior, amb vent i amb uns balons en pèssimes condicions, però no hi ha excusa xics a continuar treballant. Aquesta derrota col.loca a l'equip a la cuarta plaça de la classificació amb un balanç d'una victòria per una derrota.
Continuem amb les xiques del Sènior Femení, l'equip derrotà a l'equip local el C.B. PEGO per un marcador de 55-67, de l'encontre cal destacar la victòria, i lamentar la lesió de la base Carol, molts ànims!!!, aquesta victòria manté al nostre equip a la part alta de la classificació, ja que es sitúa com a segóns amb dos victòries en dos partits.
El partit més emocionant va estar a Moixent, el nostre Sènior Masculí Preferent, per primera vegada en molts anys aconseguí emportar-se la victòria davant el C.D. SAN PEDRO MOIXENT "A", per un ajustat 73-79, en un partit on els nostres demostraren que son un equip al guanyar amb només 8 jugadors. Aquesta victòria col.loca als nostres a la cinquena posició amb un balanç de dos victòries per una derrota.
L'altre equip que jugava a la difícil pista de Moixent va ser el nostre Júnior Masculí, els nostres tambe aconseguiren la victòria davant el C.D. SAN PEDRO MOIXENT per 45-61, en un parit on els nostres remontaren una desavantatje de quasi 20 punts. La victòria col.loca als nostres a la tercera posició de la lliga amb un balanç de dos victòries per una derrota.
 
Pasem a anomenar als millors de la jornada:
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
BASE: Luis Tàrrega (S.A.) Partidàs de Luis a Moixent amb un total de 22 punts.
ESCOLTA: Joan Calatayud (J.M) El millor dels Júniors a Moixent amb 15 punts.
ALERO: Marién Ramón (S.F.) 15 punts tambe amb dos de dos en triples.
ALA: Antonio Castillo (S.A.) 8 punts decisius a l'últim quart per a guanyar el partit.
PIVOT: Luz Mª Cogollos (S.F.) Va tornar a ser la millor de l'equip.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
LUIS TARREGA (S.A.), a més a més dels 22 punts Luis va ser el que va iniciar el parcial que ens va donar la victòria amb 15 punts al primer quart.
 
Açò es tot per hui, en pròximes actualitzacións comentarem la previa de la pròxima jornada, que ja comptarà amb els dos equips cadets, el Masculí i el Femení.
 
Un abraç...
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada