8 de maig del 2012

PRIMERA JORNADA DE LA COPA FEDERACIO

El passat dissabte començà la copa federació per a els cuatre equips del club que participen aquest any, a més a més tambè van jugar els nostres cadets tant el masculí com el femení el seu partit de lliga:
Repasem primer com els va anar als cadets.
Els xics no aconseguiren escalar una posició a la classificació, ja que caigueren derrotats a la sempre difícil pista de Enguera, els nostres pergueren davant el C. ENGUERA B. per un ajustat 53-44. Els nostres juguen el proper dissabte l'últim partit de la lligueta davant el primer classificat, el CGB GUADASSUAR, el partit es disputarà a Carcaixent a les 11'30h, i ficarà fí a la temporada del CADET MASCULÍ.
Les xiques del Cadet es van confiar, després d'estar tota la segona fase sense coneixer la derrota, les nostres pergueren davant el C.B. FUNJASI ANNA per un apretat 44-42, a pesar de la derrota les nostres finalitzen la lliga al més alt de la classificació amb 7 victòries i l'anomenada derrota.
Abans de contar el que va passar a la copa, comentar-vos que les nostres júniors que no jugaven per descans aquesta jornada juguen el proper dissabte a les 17'00h a Carcaixent davant el ENGUERA BASKET, equip situat una posició per davant de les nostres.
Pasem a comentar com els va anar als nostres equips a la copa federació:
INFANTIL MASCULÍ:
Dura derrota del nostre Infantil, davant el que a priori es el favorit del grup, els nostres pergueren per un clar 23-105 davant el N.B. XATIVA, aquesta derrota demostra la dificultat del grup. El pròxim partit es disputarà el proper dissabte a les 18'00h davant el CLUB BASQUET ALGEMESI, equip que va guanyar el primer partit de la copa tambè per un clar 23-80 per lo que serà un dur rival per als nostres, i més jugant a Algemesí.
JÚNIOR MASCULÍ:
Tambè derrota per al júnior, l'equip després de la bona temporada a la lliga de zonal jugava davant un equip el C.B. GENOVES que finalitzà 8º a la classificacio de Preferent, es va notar el nivell d'una categoría i l'altra ja que el resultat va ser un clar 41-71. El pròxim partit els nostres el disputaran davant el SEÑALIZACIONES ROSES-C.B. AL, equip que ja coneixem, ja que el derrotarem a la lliga els dos partits que disputarem, el partit serà el proper dissabte a les 16'00h tambè a Algemesí.
SÈNIOR FEMENÍ:
Primera victòria del club a la copa federació, aquesta primera victòria l'aconseguí les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, que derrotaren a l'equip U.B.F. TORRENT per un apretat 62-52, on les nostres guanyaren gràcies a un bon primer cuart i a la gran defensa sobre les jugadores interiors rivals. El pròxim partit de les nostres es davant el ALBORAYA, el proper diumenge a les 19'00h com a visitants.
SÈNIOR MASCULÍ:
El nostre Sènior tambè aconseguí la victòria a casa davant el CB PICASSENT per 60-48, aquesta victòria es col.loca líders a la seua classificació, per a la pròxima jornada, els nostres tenen un complicaíssim desplaçament a Alzira per a jugar davant el BLASMETAL ALUMINIS N.B. ALZIRA, el partit es disputarà a les 18'30h el dissabte.
Pasem a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan (JÚNIOR M) Bon partit a pesar de la derrota.
ESCOLTA: Hèctor (SÈNIOR A) Bon partit a pesar de jugar en un altra posició.
ALERO: Dori (SÈNIOR F) Gran defensa tambè de dori a les jugadores interiors rivals.
ALA: Luz (SÈNIOR F) Bon treball de Luz, sobretot en defensa i en rebots.
PIVOT: Diego (SÈNIOR A) 12 punts per a diego.

MVP DE LA JORNADA:

LUZ COGOLLOS (SÈNIOR FEMENÍ)

Fins ací aquesta actualització, sort a tots per a la pròxima jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada