16 de maig del 2012

2ª JORNADA COPA FEDERACIÓ

Mala jornada per a la majoría dels equips participants a la copa federació, els infantils, després d'una dura derrota davant el N.B. XATIVA tornaren a caure derrotats davant el CLUB BASQUET ALGEMESI, per un clar 75-26. la pròxima jornada es disputarà a CARCAIXENT davant el C.B.M. ELVIMAR BENIFAIO a les 9'30h el pròxim dissabte.
Els xics del JÚNIOR MASCULÍ, tambè van rebre un dur correctiu davant el SEÑALIZACIONES ROSES-C.B. AL, equip que els derrotà per un clar 71-52, el pròxim partit dels nostres es disputarà a carcaixent el dissabte a les 20'00h contra ALDAIA.
Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ a pesar del mal partit aconseguiren una important victòria davant les xiques del ALBORAYA, que les col.loca en la segona posició de la classificació, les nostres guanyaren per un ajustat 57-62, les nostres disputaran el pròxim divendres la tercera joranda davant les veínes del NOU BÁSQUET ALZIRA a les 20'30h.
El SÈNIOR MASCULÍ va deixar escapar una ventaja de sis punts al descans per a pedre per un contundent 79-56 davant el BLASMETAL ALUMINIS N.B. ALZIRA, aquesta derrota deixa molt complicada la classificació dels nostres. El pròxim partit es jugarà tambè a Carcaixent davant el C.B. POLINYA el dissabte a les 18'00h.
A més a més de la copa federació, tambè es van jugar aquest cap de setmana partits de lliga, les nostres Júniors van caure derrotades davant el ENGUERA BASKET, per un apretat 27-40, les nostres jugaran el pròxim dissabte davant el C.B. ALGINET com a visitants a les 20'30h.
Per finalitzar el repàs del cap de setmana cal sumar un nova derrota dels nostres, els nostres Cadets van estar apunt de guanyar-li al líder de la classificació el CGB GUADASSUAR, però al final els nostres caigueren derrotats per 47-61, aquest va ser l'últim partit dels nostres a la lliga, ara a descansar i a agafar forces per a l'any que ve.

Fins ací l'actualització d'aquesta setmana. Ens vegem la pròxima a vore si hi han millors notices!!!