12 de març del 2012

GRAN JORNADA PER AL CADET I SÈNIOR FEMENÍ

Victòries del SÈNIOR FEMENÍ, CADET FEMENÍ i SÈNIOR B.
En la jornada del dissabte, jugaren els nostres CADETS amb sorts dispars:
Les xiques aconseguiren la seua cuarta victòria consecutiva, guanyaren davant el C.B. FUNJASI ANNA per 50-36 en un partit molt dur, on la nota negativa va estar en la lesió de Fàtima al genoll, esperem que es recupere prompte per a ajudar a l'equip, que amb aquesta victòria segueix líder de la classificació amb cuatre victòries i ninguna derrota.
Els xics estigueren a només a dos punts d'aconseguir la seua segona victòria consecutiva, vam caure derrotats davant el  C. ENGUERA B. per un apretaíssim 52-54, on els nostres tingueren el tir per a guanyar el partit que no vam acertar.
Per el que respecta als JÚNIORS, les xiques descansaven, però aprofitaren per a jugar el partit de la pròxima jornada davant el ENGUERA BASKET i pergueren per 62-44.
Els nostres xics teníen un complicaíssim partit davant el líder de la classificació com es el C.B. L´ALFAS JR, els nostres pergueren per 44-64 on un fort inici dels visitants va trencar el partit.
Els nostres SÈNIORS tingueren resultats variats:
Les xiques continuen amb la impresionant ratxa de victòries aquesta segona volta, ja que només han perdut el primer partit d'aquesta segona volta i només per cuatre punts. La víctima d'aquesta semana va ser C.B. L´ALFAS FEMENINO, les nostres demostraren el seu gran nivell amb una clara victòria per 66-41, a més a més les nostres recuperen a jugadores que estaven lesionades per a les pròximes jornades.
El segon equip, el SÈNIOR B tambè aconseguí la victòria, això si lluitant i peleant fins al final, ja que guanyaren per 7 punts, 57-50, davant el BASQUET COMENIUS "B" equip situtat a la part baixa de la classificació.
I per finalitzar el nostre SÈNIOR A, un equip que ho va intentar fins al final i que li s'escapà l'encontre als últims cinc minuts, els nostres acusaren les baixes per lesió de Victor, Carlos i Àlex, i caigueren derrotats per 53-64 davant un equip de la zona alta de la classificació que encara te opcions a l'ascens com es el C.B. GENOVES PREFERENT.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan (JÚNIOR MASCULÍ) Mala joranda per al JÚNIOR, però Joan va estar acertat a la direcció de joc.
ESCOLTA: Meli (SÈNIOR FEMENÍ): Va ser la millor en la victòria de les nostres davant el C.B. L'ALFAS.
ALERO: Carola (CADET FEMENÍ): Es va tindre que multiplicar per a que no es notaren les lesions de Fàtima i Clara.
ALA: Richart (CADET MASCULÍ): Part de culpa te Richart de la millora del CADET MASCULÍ.
PIVOT: Juan (SÈNIOR A): Derrota de l'equip però ell es va marcar un bon partit amb 16 punts.

MVP DE LA JORNADA:

MELISA (SÈNIOR FEMENÍ)

Diferents son els desplaçaments dels nostres equips en aquesta setmana fallera:
Els nostres CADETS, tant el masculí com el femení no tenen jornada aquesta setmana.
Dels JÚNIORS, les xiques no juguen degut a que jugaren el passat dissabte el partit de la pròxima jornada davant el ENGUERA BASKET, els xics viatjaràn fins a Pego per a jugar davant el quint classificat el C.B. PEGO, serà un bon partit ja que els nostres ocupen la cuarta posició.
Les xiques SÈNIORS juguen davant el  C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, segon classificat, però les nostres afronten el partit en la millor forma de la temporada, i això hi ha que aprofitar-ho.
El SÈNIOR B tambè es desplaçarà fins a BENIFAIO per a jugar el seu partit davant el C.B.M. BENIFAIO, equip situtat a l'última posició de la classificació.
El nostres SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT se la juga davant el IBERIC DE CAUDETE un difícil desplaçament, davant un equip que tambè com els nostres està a la part baixa de la classificació, i que una victòria ficaría terra de per mig per a aconseguir la salvació.
Pues açò és tot per a aquesta setmana, recordeu que podeu vore les cròniques dels partits dels nostres equips a les diferents pàgines dels equips. Al llarg de la setmana les penjarem, de moment només està la del SÈNIOR FEMENÍ.
Per últim agrair el comentari de l'anònim de la passada actualització, ja que ens anima a continuar.

Una salutació i...  ¡¡¡ BONES FALLES !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada