7 de març del 2012

4 VICTORIES 3 DERROTES

Jornada positiva per als Cadets Júnior Masculí i Sènior Femení:
Repasem el passat cap de setmana començant com es de costum per el Cadet Femení, l'equip aconseguí una importantíssima victòria a C.D. MONTE-SION TORRENT per 33-59, davant un equip que estava situat a la segona posició, en un gran partit de les nostres on destaquem el treball de totes les jugadores. Per a la pròxima jornada jugarem davant el C.B. FUNJASI ANNA, que després de guanyar el seu partit es col.l.ocà segón a la classificació per la cual cosa es importantíssim guanyar el proper dissabte per a distanciar-mos al primer lloc del grup. DISSABTE 11'30h a CARCAIXENT
Gran alegría la que ens va donar tambè els xics, ja que el nostre CADET MASCULÍ aconseguí la seua segona victòria de la temporada, davant EMBA CADET per un clar 53-72 amb un gran partit de Joan, Miquel i de la nova incorporació Richart Sanz. La pròxima joranda per als nostres es davant el C. ENGUERA B., últim classifcat del grup, bona oportunitat per a seguir sumant victòries que ens donarà més ànimis per a l'últim tram de la temporada. DISSABTE 11'30h a CARCAIXENT.
Pasem als Júniors, les xiques van estar apunt d'aconseguir la seua primera victòria de la temporada davant el MARTINEZ VALLS, l'equip va caure derrotat per 55-40. Les nostres descansen la pròxima jornada.
Els xics després d'un mal inici de partit aconseguiren recuperar la desventaja i aconseguir la victòria davant el C.B.G. GUADASSUAR per 66-79, en un partit on els nostres es confiaren i per poc no s'emporten un bon susto davant l'últim classificat, amb aquesta victòria l'equip es col.loca cuart a la classificació amb un balanç de 12-5, la pròxima jornada jugarem davant el C.B. L´ALFAS JR líder de la classificació amb només una derrota, esperem vore-vos a tots el proper dissabte a les 20'30h per a animar als nostres.
Mala joranda per als equips masculins Sèniors, i les xiques continuen amb la espectacular segona volta:
Les xiques després de la seua joranda de descans es desplaçaven fins a BANYERES, per a jugar davant el C.B. BANYERES, equip que ens derrotà a la primera volta per 4 punts a casa, i que el passat diumenge les derrotarem amb un clar 41-66, i això que no va ser un gran partit de les nostres. Per a la pròxima jornada ens espera C.B. L´ALFAS FEMENINO, equip empatat amb les nostres a la classificació, i que si les guanyem escalem una posició a la classificació. DISSABTE 16'00h a CARCAIXENT.
El SÈNIOR B va caure derrotat davant el HUGO SPORT- GUADASSUAR per 57-46, va ser una llàstima ja que l'equip de GUADASSUAR estava empatat amb nosaltres a la classificació, i ara es distancien un victòria més. La pròxima joranda jugarem davant el BASQUET COMENIUS "B" equip situtat a la part baixa de la classificació, per lo que es una bona oportunitat per a aconseguir una nova victòria, el partit serà el proper dissabte a les 16'00h a CARCAIXENT.
I per finalitzar com es habitual el nostre SÈNIOR A, equip que no aconsegueix encadenar dos partits bons aquesta temporada, ja que després de derrotar a un gran equip la passada jornada com es el CABAÑAS LAS MORERAS MOIXENT, per un resultat clar, aquesta jornada caigué derrotat per 58-54 davant el C.B. SUECA, equip que estava empatat amb els nostres a la classificació, i que ara es distancia, en un partit on els nostres estiguerem cuasi tot el partit per davant del marcador. La pròxima jornada juguem a casa davant el C.B. GENOVES PREFERENT un gran equip situtat a la part alta de la classificació, el parit es jugarà a CARCAIXENT a les 18'00h.

QUINTET DE LA JORNADA:
BASE: Miquel Cuenca (CADET MASCULÍ) Perfecte el partit de Miquel tant en defensa com en atac.
ESCOLTA: Sònia Espert (SÈNIOR FEMENÍ) Va ser la màxima anotadora de les nostres a BANYERES.
ALERO: Joan (CADET MASCULÍ) Ajudà al equip a aconseguir la victòria amb 15 punts.
ALA: Juanjo Escandell (SÈNIOR B) 16 punts a GUADASSUAR per a la derrota de l'equip.
PIVOT: Raúl Garrigues (JÚNIOR MASCULÍ) Revulsiu a GUADASSUAR per a remontar el partit.

MVP DE LA JORANDA:
MIQUEL CUENCA (CADET MASCULÍ)

No volem despedir-mos sense anomenar que per el moment la pròxima entrevistada serà Teresa Vila del SÈNIOR FEMENÍ, animeu-se que encara queden díes per a votar, prompte penjarem l'entrevista a Natxo Badenes (SÈNIOR A).
Tambè donar ànims desde ací al nostre jugador VICTOR PÉREZ (SÈNIOR A) que es va lesionar a SUECA. ¡¡¡ Recuperat prompte que et necesitem !!!
Un abraç a tots.

1 comentari: