7 de febrer del 2012

JORNADA ESPERANÇADORA PER ALS EQUIPS SÈNIORS I DERROTA DEL JÚNIOR

Ja estem ací de nou, i amb més noticies que mai, ja que hi han moltes novetats aquesta setmana, començarem com sempre amb el que va passar en la jornada del passat cap de setmana als partits dels nostres equips:

Comencem amb els partits dels cadets, el masculí no disputà el seu encontre davant el C.B.GUADASSUAR, degut a que no es va presentar l’àrbitre de l’encontre, ja informarem cuant es disputarà el partit.
Per el que respecta al femení, que aquesta jornada descansava, males noticies, ja que el seu rival per a la segona plaça, el C.B. ANNA va guanyar el seu partit per el que acava aquesta primera fase de la competició a la tercera posició. En breu eixiran els grups per a aquesta segona fase, així que ja us informarem.
Dels Júniors es noticia el sorteig de la segona fase de la competició, per al JÚNIOR FEMENÍ en el que el nostre equip a quedat encuadrat al grup A2 amb els següents equips:
ENGUERA BASKET, MARTINEZ VALLS, C.B. ALGINET, UPV ALBORAIA, C.B. L’HORTA GODELLA, C.B. QUART, i el nostre C.S.A. CARCAIXENT.
La primera jornada d’aquesta fase es jugarà el proper diumenge, davant el C.B. L’HORTA GODELLA, molta sort a aquesta fase xiques.
La decepció de la jornada ens l’ha donat el nostre equip JÚNIOR MASCULÍ, l’equip que de moment està fent la millor temporada dels equips del club, però aquesta vegada van notar les baixes de Joan i Raúl i caigueren derrotats davant el E.E.M.M. ONDARA per un clar 61-39. La pròxima jornada es bona per a recuperar-se, ja que juguem davant l’últim classificat del grup, el B.C. L’ALCUDIA, el proper dissabte a les 20’00h a CARCAIXENT.
Els equips SÈNIORS ens donaren bones sensacións per a fer una segona volta millor que la primera, el SÈNIOR B va guanyar a la sempre difícil pista exterior de POLINYA, per un apretaíssim 48-49, aquest resultat te que donar moral a l’equip, per a la pròxima jornada, ja que té un complicat partit davant el VA DE BASQUET ALGEMESÍ, segon classificat amb només dos derrotes, el partit serà el proper dissabte a les 16’00h a CARCAIXENT.
Les xiques conseguiren apart de la victòria, el average que era de -20 punts, ja que derrotaren al C.B. PEGO per un contundent 45-79, el pròxim rival de les nostres serà el C.B. ROLSER PEDREGUER, un equip al que ja derrotarem la primera volta, el partit es disputarà a CARCAIXENT a les 16’00h, a per elles xiques.
El nostre equip SÈNIOR, estigué apunt de donar la sorpresa davant el GANDIA BASQUET, líder de la classificació, i després de estar guanyant de 9 punts, acavà derrotat per 55-45 en un bon partit dels dos equips. Sense temps per a relaxar-se, el pròxim partit es davant el segon classificat, el C.B.ENGUERA, equip al que derrotarem la primera volta, però que arriva a aquesta jornada molt enxufat, ja que porta set victòries seguides. El partit es disputarà a les 18’00h del dissabte.
Recordeu que a la pàgina de cada equip penjarem les cròniques durant la setmana.

Pasem a anomenar als millors de la jornada:
QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Jordi Alberola (SÈNIOR B) Gran partit de Jordi a Polinya amb 14 punts.
ESCOLTA: Angel Moyano (CADET M) Degut a que no a destacat ningún escolta aquesta jornada, fiquem a Angel per la seua entrega i trajectòria durant tota la temporada.
ALERO: Teresa Vila (SÈNIOR FEMENÍ) Anotà 14 punts amb dos triples inclossos.
ALA: Juanjo (SÈNIOR B) Ajudà a la victòria del B amb 14 punts.
PIVOT: Dori (SÈNIOR FEMENÍ) 24 punts per a ella, i sobretot gran defensa sobre la millor jugadora del C.B. PEGO.

MVP DE LA JORNADA:

DORI (SÈNIOR FEMENÍ)

Deixant la jornada apart, volem informar-vos que el proper diumenge 12 de Febrer, el C.S.A. CARCAIXENT ha organitzat una eixida a València, per a vore el partit del la lliga ACB entre el VALENCIA BASKET- LAGUN ARO, gran partit de la lliga més important després de la NBA.
L’autobús eixira cap a les 10’00h del diumenge desde el pavelló de Carcaixent, i la tornada será cap a les 16’30h desde València.
El preu de l’entrada serà de 6€, i el de l’autobús 7€.
El que estiga interesat en acudir al partit del VALENCIA BASKET que es fique en contacte amb JAUME BORONAT (Entrenador del CADET MASCULÍ I JÚNIOR MASCULÍ) o en el president Toni Navas.
Tambè volem informar-vos d’una nova secció al blog del club, a la nova secció penjarem entrevistes que anem a fer a gent del club o lligada al club, el primer entrevistat serà el jugador del SÈNIOR MASCULÍ A, l’escolta NATXO BADENES, en breu penjarem l’entrevista a la secció d’entrevistes.
Per a finalitzar animar-vos a que participeu a l’enquesta d’aquesta setmana, que per el moment està molt apretada, i comentar que ja son quasi 12000 visites.

Sort per a la pròxima joranda !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada