31 de gener del 2012

COMENÇA LA SEGONA VOLTA

El dissabte passat començava una nova volta per a la majoría dels nostres equips:

Començaren el resum dels partits per el nostre SÈNIOR MASCULÍ, ja que va ser noticia la setmana passada, ja que desde el club decidirem el canvi d'entrenador per aquest equip, degut als mals resultats obtinguts al llarg de la primera volta de la competició. Desde el C.S.A. CARCAIXENT volem donar les gràcies a Ximo Sanz per el treball i la dedicació realitzada al llarg de la temporada, i animar al nou entrenador de l'equip Toni Navas per a que canvíe la situació de l'equip, situat en la 11ª posició de la classificació amb només 13 equips.
Tambè es noticia l'equip SÈNIOR per les noves adquisicións contratades, i que ja podran jugar la pròxima jornada amb l'equip, el pivot CARLOS RODRIGUEZ i l'aler JUAN BENEYTO.

Per el que respecta al partit del dissabte, el nou entrenador debutà amb victòria, davant el N.B.ALCOI, equip situat tambè a la part baixa de la classificació, i que ja derrotà als nostres a la primera volta, el resultat del partit va ser un apretat 63-62, podeu vore la crònica del partit a l'enllaç de l'equip.

Per a la pròxima jornada l'equip te un difícil desplaçament a GANDIA, l'equip de la safor està situat a la primera posició amb sols 2 derrotes, i ja va derrotar als nostres la primera volta a casa per un aplastant 40-85.

L'altre equip SÈNIOR, el femení caiguè derrotat a casa davant C.B. IRIS CONTESTANO equip davanter que només tenía 3 derrotes al seu casiller, el resultat va ser un ajustat 43-47, el pròxim partit de les xiques es davant el C.B. PEGO, equip que ja derrotà a les nostres de 20 punts a la primera volta. Ànim xiques.

El SÈNIOR B tampoc aconseguí la victòria davant el MANISES, equip que guanyarem a la primera volta per un puntet. El resultat va ser de 44-52, en breu tindreu la crònica d'aquest partit.
La pròxima jornada l'equip viatja a Polinya, un camp sempre difícil, però el nostre equip te cualitat de sobra per a emportar-se la victòria. Molta sorts xics.

Els equips JÚNIORS no jugaren per diferents motius, les xiques finalitzaren la seua lliga la setmana passada, en breu publicarem els nous calendaris de les xiques per a aquesta segona fase, on l'equip jugarà davant equips del seu nivell.

Els xics descansaven aquesta jornada, després d'una esperançadora primera volta, situats a la cuarta posició, empats amb el N.B.ALZIRA en la tercera posició, i sols a dos victòries dels líders de la classificació. Per a la pròxima jornada l'equip es desplaçarà a ONDARA, un equip que ja derrotarem a la primera volta per sols tres punts, no es confieu xiquets.

Els CADETS ens mostraren dos cares diferents, els xics caigueren derrotats davant el GANDIA, un equip que ja guanyarem a la primera volta, els nostres pergueren per 26-53 en un partit on la falta de Miquel es va notar. La pròxima jornada jugarem davant el GUADASSUAR per a finalitzar aquesta primera fase.
Les xiques jugaren el millor partit de la temporada davant el MOIXENT, guanyaren per 66-37, aquest partit fica el punt i seguit en la competició, ja que les nostres descansen a l´útima jornada d'aquesta primera fase, ara toca esperar que el C.B.ANNA caiga derrotat davant el C.B.MANUEL per a ocupar la segona plaça, si no es així l'equip acavarà la primera fase a la tercera posició.

Fet ja els resums dels partits pasem a anomenar els millors jugadors del C.S.A. CARCAIXENT aquesta jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Clara Garrigues (CADET F): Uns 20 punts per a Clara en la victòria del seu equip.
ESCOLTA: Alba Muela (CADET F): Gran treball defensiu de Alba davant el MOIXENT.
ALERO: Sandra Escandell (CADET F): Gran ajuda de Sandra per a la victòria.
ALA: Andreu Ahullana (SÈNIOR A): Andreu torna a ser el de l'any passat, anotà 16 punts en la victòria del SÈNIOR.
PIVOT: Diego Gimeno (SÈNIOR B): Ajudà l'equip en defensa sobretot amb 9 rebots i 5 tapons.

MVP DE LA JORNADA:

ANDREU AHULLANA (SÈNIOR A)

No volem despedir-mos sense proposar un altre tema de debat, aquesta setmana volem que opineu sobre quin dels tres SÈNIORS, el A, el B o el Femení finalitzarà en millor posició al final de la lliga.

Molta sort a tots els equips !!!


2 comentaris:

  1. Tios ara si que si tenim que anar cap amunt!!

    ResponElimina
  2. Esta setmana toca guanyarli al gandia!! jajaj VAMOSSS!!

    ResponElimina