31 d’octubre del 2016

RESUM JORNADA

Nova jornada de lliga per set dels nostres nou equips que estan en competició, aquesta vegada molts partits com a locals, el balanç de victòries i derrotes ... una victòria per sis derrotes.

RESULTATS JORNADA 29-30 OCTUBRE:

PRE-BENJAMI:

RESTAURANT EL BRESSOL DE LA TARONJA C.S.A.CARCAIXENT 45-17 C.B.ALGINET

Gran victòria dels nostres menuts que compten els seus partits com victòries aquesta vegada els nostres derrotaren al C.B. ALGINET per una gran diferència. A continuar així equip.

BENJAMÍ:

VIATGES CARCAIXENT 4-54 U.P.B.GANDÍA FEMENÍ

Segona derrota dels nostres Benjamins, aquesta vegada davant un grandíssim equip que no va donar opcións als nostres, amb l'acta tancada 4-54, els nostres van poder recurtar un poc el marcador però així i tot van ser superats per les xiquetes del U.P.B. GANDÍA, enhorabona xiques gran partit. I molts ànims per als nostres a seguir treballant.

(L'equip Benjamí amb algúns Pre-Benjamíns.)

ALEVÍ:

L'equip LLINARES ORBYSERV C.S.A. CARCAIXENT no va jugar aquest cap de setmana ja que tenía jornada de descans, els nostres jugaran el proper divendres 4 de Novembre el partit de la primera jornada que va ser aplaçat. A per ells xics.

INFANTIL FEMENÍ:

C.B. TAVERNES 105-21 SEGUROS ARAMBURU C.S.A. CARCAIXENT

Les xiques de Julio teníen un complicat desplaçament a la sempre difícil pista del C.B. TAVERNES, nova derrota de les nostres que continuen treballant i millorant poc a poc, amb bons minuts a la segona part, ànim xiques a la pròxima.

INFANTIL MASCULÍ:

BAR LOS ARCOS C.S.A.CARCAIXENT 48-57 C.B. ALGINET

Llàstima la derrota dels nostres que van competir pràcticament tot el partit per a endur-se la victòria però al final un mal sext quart +12 per a l'equip visitant va ser el detonant de la derrota dels nostres, així i tot bon partits amb xicotets errors fàcils de sol.lucionar. A seguir treballant xics.

CADET MASCULÍ:

SEGUROS CABRERA C.S.A. CARCAIXENT 34-75 N.B.XÀTIVA

Derrota dels nostres que aconseguíren la seua màxima anotació en un partit en el que va de lliga, poc a poc va millorant el joc a pesar de les baixes de Alejandro i Biel i de Carles i Jose que no van poder finalitzar el partit.

JÚNIOR MASCULÍ:

C.S.A. CARCAIXENT 31-59 ESET ONTINET

Derrota de l'equip entrenat per Jordi, que s'enfrontava al líder de la classificació, que desde el primer minut de partit va ser superior als nostres amb un gran joc. A seguir treballant equip.

SÈNIOR B:

L'equip CONSTRUCCIONS VALLS C.S.A. CARCAIXENT tampoc va jugar aquest cap de setmana ja que la seua competició parava per el pont de tots sants.

SÈNIOR A:

C.COMERCIAL RIBERA DEL XÚQUER C.S.A. CARCAIXENT 46-59 IRIS CONTESTANO

El primer equip entrenat per Topo tenía una bona oportunitat per a inagurar el casiller de victòries amb la visita de l'equip de Concentaina IRIS CONTESTANO, els nostres van tindre opcións fins a tres minuts per a finalitzar l'encontre on l'equip visitant es va escapar al marcador. L'equip continua amb moltíssimes baixes que fà que no trove el bon joc de la temporada passada, per al proper partit s'ha de sumar una baixa més ja que el base Toni Llopis va tindre que eixir lesionat al tercer quart del partit. Molts ànims equip i a recuperar-se prompte Toni.

Anem com es habitual a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Sebas Alderete (C.M.) A pesar de la derrota va ser el màxim anotador de l'equip enhorabona.
ESCOLTA: Antoni Escobar (P.B.) Antoni amb un gran inici de partit va obrir la victòria de l'equip.
ALERO: Eva Francés (I.F.) Eva continua millorant partit a partit prompte arribarà la victòria.
ALA: Guillem Tazo (P.B.) Màxim anotador de l'equip a la victòria davant el C.B. ALGINET.
PIVOT: Òscar Mora (I.M.) A pesar de la derrota de l'equip bon partit sobretot amb el rebot d'Òscar.

MVP DE LA JORNADA:

GUILLEM TAZO (PRE-BENJAMÍ) Partit molt seriós el de Guillem amb 17 punts.

ENTRENADOR DE LA JORNADA:

QUIQUE TARRAGÓ (PRE-BENJAMÍ) Segona victòria consecutiva, a seguir així Quique.

EQUIP DE LA JORNADA:

PRE-BENJAMÍ "RESTAURANT EL BRESSOL DE LA TARONJA" Com no podía ser d'altra manera, segona jornada consecutiva amb victòria. Gran treball.

Fins ací el resum de la jornada, prompte tornarem amb la prèvia de la jornada del pròxim cap de setmana.