7 d’octubre del 2016

COMENÇA LA TEMPORADA 2016-17

Estem a les portes d'una nova temporada per al C.S.A. CARCAIXENT, una temporada plena de novetats i de il.lusions renovades ja que el Club a fet alguns canvits per a esta nova temporada.

Hi han moltes coses que comptar així que comencem per les novetats equip per equip:

BABIES:

L'equip entrenat per Marién porta ja entrenant varies setmanes, el seu horari d'entrenament es Dimarts i Dijous de 17'30h a 18'30h. Per el moment l'equip compta amb 10 jugadors, el club està fent un gran esforç per a captar a més xiquets i el proper dissabte 8 d'Octubre al CENTRE COMERCIAL RIBERA DEL XÚQUER DE CARCAIXENT farà una exibició amb jocs i activitats per als xiquets i xiquetes entre 4 a 8 anys (Babies i Pre-Benjamí) entre les 17'30h i les 21h on tot aquell xiquet/a que vuiga podrà participar, també hi haurà un stand informatiu per als que vuiguen tot tipus d'informació del Club.

PRE-BENJAMÍ:

Els xiquets i xiquetes entrenats per Quique porten desde la primera setmana de setembre entrenant, ara ja tenen el seu horari definitiu que es els díes: Dilluns i Divendres de 17'30h a 19h, Desde el club volem donar-li les gràcies al RESTAURANT EL BRESSOL DE LA TARONJA ja que serà el patrocinador de l'equip a la Lliga de Tavernes que comença ja el proper día 22 d'Octubre, de moment encara no coneixem el calendari. De moment l'equip compta amb 13 xiquets i xiquetes.

BENJAMÍ:

L'equip Benjamí també te nou patrocinador així que també volem donar-li les gràcies a l'empresa VIATGES CARCAIXENT per la seua aportació, els xiquets i xiquetes entrenades pel jugador del Júnior Juan Carlos Jarilla compta pel moment amb 16 jugadors i el seu horari d'entrenaments son el Dimecres i Divendres de 17'30h a 19h. L'equip també començarà el proper dissabte 22 d'Octubre una nova edició de la Lliga de Tavernes.

ALEVÍ:

Ara toca parlar de l'equip entrenat per Nico Sempere i patrocinat per l'empresa local LLINARES ORBYSERV S.L. Moltes gràcies també per donar suport al bàsquet de Carcaixent. Els díes d'entrenament de l'equip Aleví son Dimarts i Divendres de 17'30h a 19h, així com els equips anteriors l'equip de Nico també porta desde la primera setmana de Setembre preparant-se per a la Lliga que també començarà el proper dissabte 22 d'Octubre.

INFANTIL FEMENÍ:

L'únic equip Femení que té el Club de moment compta amb 8 jugadores així que desde ací cridem a totes les xiques dels anys 2003-2004 o inclus del 2005 a que es pasen pel pavelló els Dimarts, Dijous i Divendres de 19h a 20'30h per a formar part de l'equip entrenat per Julio.
L'equip començarà la lliga el proper Dissabte 15 davant l'equip N.B. PATERNA com a visitant a les 12'30h.

Les xiques jugaren la setmana passada un partit amistos a Benifaió davant l'equip local, partit que les nostres van perdre degut al gran nivell de les de Benifaió.

El patrociandor de l'equip serà SEGUROS JULIO.

INFANTIL MASCULÍ:

 Els nostres ja coneixen el rival de la primera jornada de lliga, l'equip entrenat pel jugador del Sènior B Héctor Crespo i patrocinat pel BAR LOS ARCOS començarà com a local el proper dissabte 15 d'Octubre davant el E.M.B.A. L'ALCUDIA 03, així que vos esperem a tots per a animar a l'equip en el seu debut a les 11'30h.
Cal nomenar també que el proper dissabte 8 d'Octubre el nostre Infantil jugarà un partit amistos davant el C.B. TAVERNES a les 10h.

CADET MASCULÍ:

També coneguem el rival a la primera jornada de lliga per a l'equip entrenat pel jugador del Sènior A Pepe Vila, el Cadet començarà com a local davant l'equip C.B. GENOVÉS ZONAL el proper dissabte 15 d'Octubre a les 9'30h, així com l'Infantil el Cadet també jugarà un amistos aquest dissabte 8 d'Octubre a les 11'30h a Alzira davant el N.B.ALZIRA.

JÚNIOR MASCULÍ:

12 fitxes per al Júnior Masculí entrenat pel jugador del Sènior B Jordi Alberola, que debuten a la lliga aquest mateix dissabte 8 d'Octubre davant l'equip C.B. CULLERA. El partit es disputarà a Cullera a les 17h. Després de l'últim partit de Lliga Valenciana l'equip afronta el començament de lliga amb il.lusió i ganes d'emportar-se la primera victòria de la temporada. Molta sort xics !!!

SÈNIOR B:

Equip entrenat per Jesús Martínez i patrocinat per l'empresa CONSTRUCCIONES VALLS S.L. començarà la lliga a casa el proper dissabte 15 d'Octubre a les 16h davant l'equip C.B.CANALS.

SÈNIOR A:

El nostre primer equip patrocinat per el CENTRE COMERCIAL RIBERA DEL XUQUER començarà el proper diumenge 9 d'Octubre a Gandía la temporada davant un dels equips més forts, el U.P.B. GANDÍA.

L'equip afronta el partit del diumenge a les 18'30h amb nombroses baixes, ja que no podrà comptar amb els lesionats Joan Calatayud i Arnau Climent ni amb Andreu Ahullana, a més a més tindrà el dubte de Hèctor Leiva que arrastra problemes físics del partit de la Lliga Valenciana a Ontinyent.

Per a compensar les baixes els nostres comptaran amb l'ajuda d'alguns jugadors del Sènior B.

A començar forts xics !!!

En properes actualitzacións comptarem con els ha anat als nostres equips.

Molta sort a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada