8 de setembre del 2016

PERIODE DE CAPTACIÓ i LLIGA VALENCIANA

Ja estem rodant tots els equips a falta dels més menuts, l'equip Babie començarà els entrenaments el proper dimarts 13 de Setembre.

Desde el passat dilluns estem al Pavelló d'Esports els dilluns els dimecres i els divendres desde les 18h fins les 19'30h per a tot aquell xiquet/a que vuiga probar.

Vos recordem que durant el mes de Setembre els entrenaments seran gratuits, i les categoríes son:

Babie: 2011-12
Pre-Benjamí: 2009-10
Benjamí: 2007-08
Aleví: 2005-06
Infantil:2003-04
Cadet: 2001-02

Vos esperem !!!

Els equips SÈNIOR i JÚNIOR, comencen aquest cap de setmana a jugar la Lliga Valenciana, l'equip Júnior entrenat un any més per el jugador del Sènior Jordi Alberola debuta el proper diumenge a les 11'45h a Oliva davant l'equip C.B.OLIVA. Molta sort xics !!!

Els SÈNIORS tenen sessió doble, encara no està clar els jugadors que jugaràn al A i al B, així que els nostres es dividiran per a aquest dissabte, uns aniran també a Oliva amb l'entrenador del primer equip Topo a jugar el primer partit de la Lliga Valenciana davant el C.B.OLIVA a les 16h i altres acompanyaran a Jesús Martinez, nou entrenador del SÈNIOR B a L'Alcúdia per a jugar un partit amistos davant el EMBA L'ALCUDIA. Sort per als dos !!!

La setmana que ve contarem com els ha anat i més novetats del club, de moment adelantem que no feu plans per al 1 d'Octubre... 

Fins prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada