23 de febrer del 2016

JORNADA 20 DE FEBRER

Bona jornada en general per als nostres equips el passat cap de setmana:

Comencem amb el PRE-BENJAMÍ, l'equip de Juanjo va caure derrotat a casa davant el UPB GANDÍA per 31-47 en un partit on els nostres van aguantar tot el partit (30-34) a falta de quatre minuts per a finalitzar el partit, en eixos quatre minuts l'equip de la Safor els va endorsar un parcial de 1-13 que va decantar la victòria per als visitants.

6NB Alzira505772225

L'equip finalitza la primera volta de la segona fase amb només una victòria, però cal dir que està a un grup molt complicat ja que va quedar segón a la primera fase. De segur que en aquesta segona volta guanya més d'un partit.

El proper partit per a l'equip és aquest mateix dissabte 27 a Carcaixent a les 9'30h davant l'equip que encara no coneix la derrota en aquesta segón fase, el C.B. GENOVÉS. Molta sort xics !!!

Passem a un equip que està en ratxa, el nostre BENJAMÍ va tornar a guanyar aquesta setmana davant un fort equip com és el C.B.ALGINET, l'equip entrenat per el jugador del SÈNIOR B Dani Bonet va derrotar als d'Alginet per un clar 51-13, l'equip tanca aquesta primera volta invicte amb quatre victòries:

5CB Alginet404902064

Ara toca fer una segona volta tan bona com la primera, els nostres començaran a jugar aquest dissabte davant l'equip ENGUERA BASKET a Carcaixent a les 11'30h. A per la quinta xiquets !!!

L'equip de l'Aleví tenía dos partits aquesta setmana ja que en l'anterior va aplaçar el seu partit contra el UPB GANDÍA per al passat divendres. Victòria dels nostres a Gandía per 30-59 i derrota el dissabte a casa davant el C.B.ALGINET per 48-58, on van estar tot el partit igualats llevat de un desastrós tercer quart on un parcial de 0 a 18 deixava el partit decantat per als visitants. Els nostres ho intentaren a l'últim quart però no va ser suficient el parcial de 16 a 5 per a remontar el partit. Una llàstima xics. Vos deixem la classificació:

6CB Montserrat Negro505872485

Bona primera volta dels nostres que ocupen la segona posició a la fí d'aquesta empatats pressisament amb l'equip C.B.ALGINET. Ara toca refer-se de la derrota i remontar.

El pròxim partit el disputaran a Carcaixent el proper dissabte a les 9'30h. davant el C.B.MONTSERRAT NEGRO. A tornar a la victòria xics !!!

Fí de la primera volta també al INFANTIL FEMENÍ, les xiques de Toni Navas encara busquen la primera victòria de la temporada, però l'equip està competint per a aconseguir-la, aquesta mateixa setmana, les nostes van perdre per 32-51 davant un bon equip com es el C.B. PATRONATO BOCAIRENT. Segur que en aquesta segona volta aconsegueixen eixa victòria tan desitjada. Així està la classificació:

8C.S.A. CARCAIXENT  7071364247-7

Dur partit el de les nostres la setmana que ve, ja que jugaràn a València el diumenge a les 10h davant el VALENCIA BASKET NARANJA, que de moment conten els seus partits per victòries. A disfrutar xiques.

L'equip que va estar apunt d'aconseguir la seua primera victòria de la temporada va ser l'equip del CADET, els de Pepe van caure derrotats per 54-48 a Algemesí davant el C.B.ALGEMESÍ, llàstima d'últims minuts de partit que va decantar la victòria per als locals. L'equip fianlitza la primera volta últim a la classificació:

8C.S.A. CARCAIXENT  7072555777-7

El proper partit dels nostres també serà diumenge a les 12h a SEDAVÍ, davant el LOGOS NARANJA SEDAVÍ. A seguir competint xiquets.

Bon partit de l'equip Júnior Masculí a casa davant el N.B.ALZIRA, els nostres derrotaren als de la capital de la Ribera per un clar 64-49 i garantizen la quinta posició de la classificació amb dos victòries més que el sext. Així està la classificació:

13C.B. IRIS CONTESTANO  1511458697316-3

Dificilíssim desplaçament tenen els nostres el proper dissabte, ja que visiten al líder de la classificació, el ENGUERA BASKET que de moment només a perdut un partit. El partit serà el dissabte a les 16h al Pavelló d'Enguera. Molta sort xics !!!

Victòria també per al SÈNIOR B en un gran partit dels nostres davant el C.B.ANNA per 71-44 bon resultat per a l'equip que encarríla tres victòries consecutives. El partit també va servir per vore el debut de Vicent Sàez (Sento) que va debutar amb l'equip. Així està la classificació: