18 de desembre del 2014

PRESENTACIÓ C.S.A. CARCAIXENT I PRÈVIA

El proper dissabte 20 de Dessembre, aprofitant que la majoría dels equips del club juguen al Pavelló d'Esports de Carcaixent cel.lebrarem un any més la presentació de tots els equips del club.

L'acte de presentació el farem entre el partit de les 16h entre el nostre SÈNIOR FEMENÍ i el partit de les 18h del nostre SÈNIOR MASCULÍ.

El dissabte tindrem el Pavelló replet de partits desde les 9'30h del matí fins aproximadament les 21'30h de la nit.

Els més matiners en fer acte de presència son els equips PRE-BENJAMI i ALEVÍ, els més menuts juguen a casa a les 9'30h davant el potent equip del C.B.ALGINET, els nostres intentaran donar la cara davant un dels equips més forts de la categoría, a vore si els nostres continuen millorant partit a partit.

L'equip ALEVÍ també te el seu partit a les 9'30h el rival dels nostres serà l'equip veí del N.B.ALZIRA, així que derby comarcal que esperem que és quede a casa, a per ells xiquets !!!

A les 11'30h hi han tres partits els dels nostres BENJAMINS, el INFANTIL MASCULÍ i el INFANTIL FEMENÍ, els més menuts també tindran com a rival l'equip del N.B.ALZIRA, així que rivalitat màxima per partida doble el dissabte pe'l matí al Pavelló d'Esports de Carcaixent.

L'equip entrenat per Toni Navas, el INFANTIL FEMENÍ jugarà davant el EMBA INF.F les xiques de Toni segur que demostren el que estan millorant entrenament a entrenament.

Per a finalitzar el matí ens queda comentar el partit del INFANTIL MASCULÍ, que després de la seua gran victòria davant el C.B. MANUEL vol continuar amb el pròxim rival que serà l'equip del C.B. XATIVA B també a les 11'30h.

Ara parlarem de la vesprada, el primer equip en eixir a la pista seràn les nostres xiques del SÈNIOR FEMENÍ, a les 16h les xiques de Merlo tenen el partit més important de la jornada per als nostres equips, ja que juguen un partit molt important per a aconseguir l'objectiu de superar la fase, el rival de les nostres serà el U.B.F. TORRENT que ja ens va derrotar a la primera volta en un mal partit de les nostres, segur que amb l'ajuda de l'afició, amb les ganes de les nostres i sobretot amb la seua calitat ho aconsegueixen. Molta sort xiques !!!

Després del partit del SÈNIOR FEMENÍ, farem l'acte de presentació de tots els equips del club, que consistira en nombrar tant als equips com als jugadors/es. Una vegada finalitzat l'acte es disputarà l'encontre del nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT on l'equip de Topo intentarà aconseguir la que sería la quarta victòria consecutiva davant el C.B. TEIXERETA.

Al descans del partit del SÈNIOR A, els nostres equips BABIES i PRE-BENJAMINS faràn un partidet d'exibició a la pista central del Pavelló, no s'ho pergau que valdrà la pena.

Una vegada finalitzat l'encontre del SÈNIOR A li tocarà el torn al SÈNIOR B, l'equip entrenat per Dani Bonet després del gran començament de lliga tenen un important partit davant el C.B. PICASSENT a les 20h per a continuar a la part alta de la classificació. A guanyar equip !!!

No ens hem oblidat de l'equip JÚNIOR MASCULÍ, l'equip de Toni Navas jugarà hui dijous a Genovés el partit del pròxim cap de setmana per a que puguen estar a la presentació del club.

Fins ací la Prèvia d'aquesta jornada que com heu vist està molt carregada de partits.

Molta sorts a tots i vos esperem a la presentació, una forta abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada