29 d’agost del 2014

COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA...

Ja estem de nou en acció, algúns dels nostres equips ja han començat la pre-temporada per a ficar-se a tope per al començament de la competició, els altres equips començaràn en breu, ara anem a informar de com els va i de quant comencen els demés equips:
 
Els equips Cadet Masculí, Júnior Masculí i Sèniors (A i B) porten desde el día 25 d'agost entrenant-se durament amb sessions de físic al poliesportiu municipal de Carcaixent.
 
Els equips Cadet Masculí i Júnior Masculí estàn començant a les 19h i de moment entrenen els dos equips junts de la mà dels seus entrenadors Juanjo Escandell i Toni Navas respectivament:

 
 Els equips Cadet i Júnior amb el Base Manel Bixquert amb la pilota.
 
 
El jugador del Júnior Miquel Caballero amb el baló defés per Isma Requena del Cadet Masculí.

L'equip Sènior Masculí tambe està entrenant de valent aquesta setmana al poliesportiu a partir de les 20h, els jugadors estàn suant la "gota gorda" una per a ficar-se a tò per a l'inici de la temporada i sobretot per a poder entrar en alguns dels dos equips A o B, ja que l'equip comença amb 28 jugadors i només hi ha lloc per a 24. Els entrenament estàn supervisats per l'entrenador del Sènior A Topo i per l'entrenador del Sènior B Dani Bonet.

 
 David Llopis nou pivot de l'equip.
 
 
 Jordi Alberola i "sonrisita" Arnau Climent.
 
 
 Els veterans Andreu Ahullana, Pepe Vila, Arunas Samulionis i l'escolta Natxo Badenes.
 
 
 Juanjo Escandell aler de l'equip i entrenador del Cadet Masculí.
 
 
 El pivot de l'equip i entrenador del Infantil Masculí Diego Gimeno (Xumi).
 

Una de les noves incorporacións del club l'escolta Rubén Monzó.

La propera setmana serà l'hora dels equips Sènior Femení, Júnior Femení, Infantil Femení e Infantil Masculí.
 
Els equips Sènior Femení i Júnior Femení començaràn el proper dimecres 3 de setembre a les 19'30h al poliesportiu de la mà de l'entrenadora del Sènior Femení Merlo.
 
L'infantil Femení entrenat per Toni Navas començarà el proper dijous 4 de setembre a les 19h al Pavelló d'Esports.
 
Per a finalitzar els xics de Diego Gimeno, l'Infantil Masculí començarà el proper dilluns 1 de setembre a les 19h tambe al Pavelló d'Esports de Carcaixent.
 
No volem despedir-nos d'aquesta primera actualització del blog sense donar-li les gràcies al "nostre" preparador físic i antic jugador d'aquest club Àngel Fernández, actual preparador físic de l'equip de futbol l'Olimpic de Xàtiva. Moltes gràcies crack !!!
 
Prompte començaràn els demés equips del club, Aleví, Benjamí, pre-Benjamí i Babies, anirem informant-vos.
 
Una forta salutació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada