7 de maig del 2014

PRÈVIA TROFEU FEDERACIÓ

Benvinguts de nou a una nova actualització del blog del nostre C.S.A. CARCAIXENT, hui toca repasar el que ens depara als nostres equips al Trofeu Federació aquest cap de setmana així que anem allà:

Començarem amb els més xicotets, el INFANTIL jugarà a casa el proper dissabte 10 de Maig al Pavelló d'Esports de Carcaixent davant l'equip SENIA INFORMATICA C.B. ALGEMESÍ a les 11'30h, l'equip contrari ve de guanyar a la primera jornada a l'equip EMBA INF M per un aplastant 148-4 així que rival complicat per al debut al Trofeu Federació dels INFANTILS. Molta sort xics !!!

L'equip del CADET MASCULÍ disputa la segona jornada del Trofeu Federació davant el C.B. GENOVÉS CADET, l'equip de Juanjo Escandell ve de perdre a la primera jornada per un clar 49-93 davant el N.B. XÀTIVA i l'equip de GENOVÉS ve de guanyar al N.B. ALZIRA per 36-62 així que el nostre equip també tindrà un complicat encontre. El partit es tindría que jugar el proper dissabte a Genovés però degut a que l'equip de la Costera està disputant la Fase Final el més segur és que es jugue dijous. Ànims xics !!!

Pasem a les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, l'equip entrenat per Mª Carmen Merlo es desplaçaran a Tavernes per a jugar el seu partit el proper dissabte 10 de Maig a les 18'00h, els dos equips venen d'aplaçar el seu partit de la primera jornada així que comencen la competició aquesta setmana. A començar com toca xiques !!!

Per finalitzar la Prèvia ens queda el nostre SÈNIOR MASCULÍ, l'equip de Topo comença també el Trofeu Federació després de descansar la primera jornada, el seu rival serà l'equip del TALLERES MESTRES ALBERIC el proper dissabte 10 de Maig a les 18'00h al Pavelló d'Esports de Carcaixent. A per ells !!!

Vos deixem amb el Cartell anunciador dels partits dels nostres a casa:

Vos esperem !!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada