22 de maig del 2014

PRÈVIA JORNADA

De nou tením ja ven a prop una nova jornada del Trofeu Federació, i com no anem a comentar el que ens depararà:
 
L'equip de l'INFANTIL MASCULÍ, després de les dos dures derrotes juga a casa davant l'equip C.B. MANUEL GENOVÉS, el proper dissabte 24 a les 11'30h aquest partit és una bona oportunitat per als nostres per a aconseguir la primera victòria de la competició ja que juguen davant un equip de la mateixa categoría que ells. Molta sort campions !!!
 
L'equip entrenat per Juanjo Escandell jugarà també a casa, al Pavelló d'Esports de Carcaixent, també el proper dissabte 24 però a les 9'30h. L'equip CADET MASCULÍ jugarà davant l'equip EMBA CAD-INF, un rival que els nostres coneixen molt bé ja que aquesta temporada serà la quinta vegada que s'enfronten. Ja toca xics !!!
 
Recordem que l'equip Cadet jugava hui dijous davant el C.B. GENOVÉS CADET, però el partit s'ha aplaçat fins el proper dilluns 26.
 
Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, que per cert ahir van jugar el seu partit aplaçat de la primera jornada davant l'equip del ROQUETTE BENIFAIÓ, victòria per només un punt de diferència en un mal partit de les nostres 61-62, tenen el proper dissabte 24 per a refer-se d'aquest mal partit, ja que juguen davant el mateix equip del ROQUETTE BENIFAIÓ a les 16h al Pavelló d'Esports de Carcaixent. Us esperem !!!
 
Per finalitzar la prèvia del que ens espera el proper cap de setmana, ens queda el partit del SÈNIOR MASCULÍ, que després de la seua victòria a casa de l'equip veí del N.B. ALZIRA, apura les últimes esperances per a classificar-se davant l'últim classificat del grup, l'equip BENIGANIM PIWAKERS, el partit també serà el proper dissabte 24 al Pavelló d'Esports de Carcaixent a les 18h. A guanyar xics !!!
 
Així que jornada de bàsquet completa per al proper dissabte 24 al Pavelló d'Esports de Carcaixent, us esperem a tots per a animar als nostres equips. Us deixem amb el cartell anunciador dels partits, que com ja ha comentat un anònim està malament, ja que a les 18h juga el SÈNIOR MASCULÍ i no el SÈNIOR FEMENÍ que juga a les 16h. Molta sort per a tots els equips i vos esperem el dissabte pel Pavelló.
 
Una abraçada !!!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada