10 d’abril del 2014

PRÈVIA JORNADA

Entrem dins de les últimes dos jornades de la temporada, açò està ja finalitzant, anem a vore el que ens depararà el proper cap de setmana als nostres equips:
 
El CADET MASCULÍ, després de perdre a l'anterior jornada, ha de guanyar el seu partit davant el JOVENS L´ELIANA per a asegurar-se la tercera posició de la classificació, el partit és jugarà a Carcaixent el proper dissabte 12 a les 9'30h. T'esperem !!!
 
Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ tenen jornada de descans.
 
El JÚNIOR MASCULÍ, entrenat per Dani Bonet jugarà a casa davant el LLENYES SISTERNES CANALS, els nostres no és juguen res, només sumar una nova victoria aquesta temporada, el partit és disputarà el proper dissabte 12 a les 20'00h.
 
L'equip que sí que és juga i bona cosa és el nostre SÈNIOR B, que a més a més de guanyar el seu partit ha d'esperar que l'Almussafes guanye a la pista del BASQUET SILLA C per a aconseguir l'ascens a primera zonal. El partit de l'equip de Jaume Boronat serà a Xeraco davant l'equip ESTIL REFORM XERACO el proper dissabte 12 a les 18'00h. A per ells !!!
 
El nostre primer equip, el SÈNIOR A, te un complicaíssim desplaçament a la capital de la Costera per a jugar davant el JUJUJUAQUACENTERCNBXATIVA, líder de la classificació amb només dos derrotes, el partit serà el pròxim diumenge a les 12'30h.
 
En properes actualitzacións informarem dels resultats dels equips.
 
Una salutació...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada