22 d’abril del 2014

I TORNEIG NACIONAL DE BÀSQUET EDICOM

Estem ja a quatre díes de que comence el I TORNEIG NACIONAL DE BÀSQUET EDICOM, un torneig que com el seu nom indica és a nivell nacional amb els millors equips de Valencia, Castelló, Aragó, Murcia, Alacant i Castilla la Mancha.
 
El C.S.A. CARCAIXENT te l'orgull de participar en l'organització d'aquest event així que desde ací vos reclama per a que vingau a vore tal espectacle, ja que molts dels jugadors que van a participar, jugaren la semana passada el Campionat d'Espanya de Comunitats amb les seues respectives seleccions.

HORARI DEL TORNEIG:



 
Anem a presentar-vos als equips que van a participar en el torneig el proper dissabte 26 d'Abril:
 
CATEGORÍA INFANTIL:
 
LUCENTUM  ALICANTE:
 
L'equip entrenat per Oscar Retortillo Monzó, ha fet una magnífica temporada, ja que s'ha classificat primer de l'únic grup en Categoría Autonòmic amb un espectacular balanç de 14-0, ¿serà al I TORNEIG NACIONAL DE BÀSQUET EDICOM on l'equip alacantí caiga derrotat? Màxim favorit de la categoría Infantil ja que l'equip compta fins amb 6 jugadors de la Selecció Valenciana Infantil:



EBA ALBACETE: 

L'equip d'Albacete, a 8 jornades per a finalitzar la lliga pel moment està tercer classificat amb 18 victòries i només dos derrotes després de 20 jornades disputades.



NB TORRENT:

L'equip valencià juga a la mateixa lliga que l'equip del Lucentum Alacant, després de 14 jornades l'equip de  Adrián Silla Merchán, a finalitzat tercer, classificant-se per a la Final Four de la comunitat Valenciana. L'equip torrentí compta amb Jovi Merencio Moreno , Selecció Espanyola i equips com el Real Madrid ja li ha pegat l'úll.  Molta sort !!!
 
 
 
 
Aquestos tres equips formaràn el Grup B.
 
Pasem a coneixer el Grup A:
 
VALENCIA BASKET:
 
Equip entrenat per Juanan Valero i segón classificat del Grup d'Autonòmic de la Comunitat Valenciana amb només tres derrotes al seu casiller.
 
 
 
CN HELIOS ZARAGOZA:
 
L'equip aragonés ve de competir a la màxima categoría en la Comunitat d'Aragó, a la fase regular va quedar tercer classificat per darrere del CAI i del C.B. ZARAGOZA amb només cinc derrotes, als quarts de final va derrotar al seu filial, i a la semifinal davant el C.B. ZARAGOZA, després de perdre el primer partit a casa per 9 punts, al partit de tornada derrotà a l'altre equip Saragosà per 11 i és va classificar per al sector. Molta sort equip !!!
 


  
 
C.S.A. CARCAIXENT:
 
Com no podría ser d'un altra manera, el nostre club també estarà present en aquest gran torneig, el nostre representant serà l'equip Cadet que entrena Juanjo Escandell, que competirà a la categoría Infantil. Serà una gran experiència per als nostres jugadors: A competir xics !!!
 
 
 
Passem als equips de la categoría CADET:
 
GRUP A:
 
C.B. ALGINET: 
 
L'equip riberenc està fent una temporada espectacular, l'equip de Jaume Blanes s'ha classificat segón a la màxima categoría de la Comunitat Valenciana amb 6 derrotes al seu casiller. Enhorabona equip !!!
 
 
 
SANTO ANGEL MURCIA:
 
L'equip murcià arriva al torneig després d'aconseguir el sub-campeonat a la màxima categoría Murciana amb només dos derrotes durant tota la temporada davant l'altre equip de Murcia, el UCAM MURCIA. L'equip està dirigit per el gran David Meléndez.
 
 
 
NB TORRENT:
 
El club torrentí comptarà amb els seus dos equips, l'Infantil i el Cadet. L'equip Cadet ha sigut un dels millors equips a la categoría de Preferent, el torneig és una bona oportunitat per a ells de competir amb equips d'una categoría més.
 
 
 
GRUP B:
 
CN HELIOS ZARAGOZA:
 
Altre club que comptarà amb dos equips, l'equip Cadet del HELIOS ZARAGOZA ha finalitzat segón la lliga regular amb només dos derrotes les dos davant el CAI ZARAGOZA, però l'última per només tres punts de diferència. A la semifinal va derrotar a l'equip C.B. OLIVAR per 40 punts de diferencia, i a la final va perdre davant el CAI ZARAGOZA per uns 20 punts. Sort per al torneig !!!
 
 

AMICS BÀSQUET CASTELLÓ: 

L'equip castellonenc s'ha classificat per a la Final Four de la Comunitat Valenciana al finalitzar quart a la classificació final per davant de l'equip veí el C.B.CASTELLÓ. Enhorabona xics !!!


JOVENS ALMÀSSERA: 
 
Espectacular temporada de l'equip Valencià, tercer classificat de la lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana i també classificat per a la Final Four junt al C.B. ALGINET, AMICS DE BASQUET CASTELLÓ i VALENCIA BASKET. Sort !!!




Fins ací la presentación dels equips participants, molta sort per a tots, però a més a més dels equips, el Torneig Edicom comptarà amb la presència de CHEERLEADERS de la mà de l'Escola Artidança d'Alzira.

 
 
Anirem informant-vos de les novetats, de moment vos deixem amb el cartell anunciador del  I TORNEIG NACIONAL DE BÀSQUET EDICOM.
 
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada