27 de març del 2014

PRÈVIA JORNADA

Ja s'asoma una nova jornada per aquest cap de semana per als nostres equips, amen a vore el que ens depararà:
 
Comencem amb el CADET MASCULÍ, com ja vam dir al resum de la passada jornada, l'equip de Juanjo Escandell juga demà divendres 28 el partit de la passada jornada a les 19'30 contra l'equip riberenc de E.M.B. LA ALCUDIA, i sense temps de descansar el proper dissabte 29 torna a jugar aquesta vegada a València davant l'equip C.B. MALILLA a les 10'00h. Molta sort per als dos partits.
 
L'equip femení del JÚNIOR FEMENÍ, juga davant el líder de la classificació, el C.B. VERGER, que fins el moment només porta una derrota al seu casiller. El partit és disputarà al pavelló d'esports de Carcaixent el proper dissabte 29 a les 16'00h, esperem el vostre soport.
 
L'equip que també rep al líder del seu grup és el nostre JÚNIOR MASCULÍ ZONAL, l'equip de Dani Bonet jugarà davant el C.B. GENOVÉS, que amb només dos derrotes lidera la classificació del grup. Esperem que els nostres donen la cara i els fiquen les coses complicades a l'equip de Genovés. El partit també será al Pavelló d'Esports de Carcaixent a les 20'00h. Us esperem !!!
 
L'equip de Jaume Boronat, el SÈNIOR B, té la primera de les tres finals per a poder optar a l'ascens de categoría, els nostres visiten la pista del C.B. ALGEMESÍ, el proper dissabte a les 16'00h, els nostres necesiten tres victòries per a tindre opción de l'ascens i aquest dissabte tenen l'oportunitat de sumar la primera. A per ells xics!!!
 
Per últim el SÈNIOR A, té un complicat desplaçament a terres alicantines per a jugar davant el C.B. MURO, rival directe a la classificació. El partit és disputarà el proper diumenge a les 19'00h.
 
Això és tot us deixem el cartell anunciador amb els partits que els nostres juguen a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada