24 de març del 2014

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR MASCULÍ

C.S.A CARCAIXENT 65-44 OLLERIA BÀSQUET
Victòria del CSA Carcaixent Junior contra l'Olleria bàsquet  després de 2 jornades de descans. L'equip visitant començà fort en atac però poc a poc els nostres Juniors impossaren el seu ritme, eixides ràpides a contraatac i atac estàtic acertat en les penetracions i en els llançaments de mitja distància.
 Sols el primer quart els visitants ens guanyaren al tanteig, perqué  ja a la fi de la primera part del partit acavarem amb aventatge de 7 pts. que incrementaren  en acabar el 3er quart amb 14 pts  per acabar el partit amb resultat de 65-44.
Enhorabona   tots els jugadors que treballaren be la defensa i tots aportaren en atac ;  JOAN màxim anotador amb 17 pts, FERRAN  millor jugador del partit amb 14 pts, RICHARD 13 pts , MIQUEL 12 pts , IVAN 5 pts   i JOSE  4  pts. i el debut del nou jugador  CARLES BOSCH ROS de Xàtiva.