11 de febrer del 2014

RESUM JORNADA

Mala jornada la passada per als nostres equips, ja que només les xiques del JÚNIOR FEMENÍ va aconseguir la victòria.

Comencem per la derrota del CADET MASCULÍ, equip que va perdre davant un bon equip com és el ESCUELAS PIAS, per un resultat de 37-50, en un partit on els nostres sense fer un mal partit es van vore superats per la calitat de l'equip de València. La a l'equip a la quarta posición de la classificació, una vegada finalitzada la primera jornada:

6JOVENS L´ELIANA  10139541-1

Com hem dit abans, l'equip que sí que aconseguí la victòria va ser el nostre JÚNIOR FEMENÍ, que derrotà en un interesant partit a domicili a l'equip de la safor el U.P. BÀSQUET GANDIA per un ajustat 45-34, la victòria suposa que les nostres ocupen la primera posició de la classificació en aquesta primera jornada de la segona fase. ¡¡¡ Enhorabona xiques !!!

1SAN ANTONIO  110453421
2C.B. OLIVA  110575421
3C.B. EL VERGER  10154571-1
4U.P. BÀSQUET GANDIA  10134451-1
5EMBA-ALZIRA  0000000

Recordem que l'equip JÚNIOR MASCULÍ tenía jornada de descans aquest cap de setmana, l'equip que també va jugar i perdre va ser el nostre SÈNIOR B, l'equip va jugar el passat dissabte a la sempre complicada pista de Polinyà, a més a més del mal estat de la pista, s'ha de sumar que és al aire lliure, i que el dissabte el vent va bufar prou fort per a la pràctica del bàsquet, però fora d'excuses, ja que l'aire el feïa per als dos equips, els nostres caigueren derrotats per un ajustaíssim 65-60. La derrota deixa a l'equip sext classificat amb cinc victòries per sis derrotes darrere justament de l'equip del C.B. POLINYA:

10C.B.G. GUADASSUAR B  101947262111-4

Per a finalitzar el resum ens falta contar una última derrota del nostre equip SÈNIOR A, que va perdre el seu partit davant el gran equip del C.D. SAN PEDRO MOIXENT A per un clar 57-79, aquesta és la derrota amb la diferència més gran en contra que ha tingut l'equip a lo llarg de la temporada, més que per el mal joc dels nostres, per l'encert i calitat de l'equip dels guerrers, que aprofitaren 10 minuts de mal joc dels nostres per obrir i trencar el marcador. Va ser una llàstima ja que la victòria ens havera col-locat a la part alta de la classificació, però ara toca entrenar dur per a poder tornar a tindre opcions de aconseguir-ho. ¡¡¡ Ànim equip !!!