6 de febrer del 2014

PRÈVIA JORNADA

Bona vesprada, per fí els equips CADET MASCULÍ i JÚNIOR FEMENÍ del club tenen partit aquesta próxima jornada, anem a comentar el que es trobaran els nostres equips en els diferents partits...
 
Comencem com de costum amb el CADET MASCULÍ, equip que comença aquesta segona fase de la competició i que tindrà com a primer rival l'equip ESCUELAS PIAS, que en l'anterior fase va quedar segón classificat del seu grup amb sis victòries per només dos derrotes, així que els nostres comencen amb rival difícil, però jugant a casa de segur que trauen la calitat que tenen i s'emporten el partit. El partit serà el proper dissabte a les 9'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent.
 
Altre equip que comença la segona fase son les nostres xiques del JÚNIOR FEMENÍ, l'equip entrenat per Toni Navas comença amb un desplaçament complicat a la pista de l'equip U.P. BÀSQUET GANDIA, equip que a la primera fase va acavar a la quinta posición de la classificació amb una victòria per set derrotes. El partit és disputarà el proper diumenge a les 18'30h a Gandía.
 
Seguim amb més partits, en aquest cas l'equip JÚNIOR MASCULÍ té jornada de descans aquesta jornada per el que no jugarà aquest cap de setmana, l'equip aprofitarà per a entrenar-se i recuperar al lesionat Joan Fillol.
 
L'equip SÈNIOR B, visita una incòmoda i complicada pista de l'equip veterà del C.B. POLINYA, els nostres caigueren a la primera volta a casa davant aquest equip per un resultat ajustat de 68-69, segur que els nostres han aprés l'error d'aquell partit i s'emposen a l'equip riberenc a domicili, el partit és jugarà el proper dissabte a les 18'00h a Polinyà.
 
Per a finalitzar el carrusel de partits d'aquest cap de setmana, ens queda comentar el partit del nostre SÈNIOR A, els nostres després de dos victòries consecutives juguen davant un rival directe com és l'equip C.D. SAN PEDRO MOIXENT A, classificat una posició per dalt dels nostres a la classificació amb només un partit més guanyat, així que si els guanyem els superarem a la classificació. No serà fàcil, ja que és un equip que ens costa molt guanyar tant a la seua pista com en la nostra, de fet porta guanyant dos anys conscutius, a més a més a la primera volta en la pista del Moixent els nostres caigueren derrotats per un ajustat 67-65, que suposava la primera derrota de la temporada per als nostres, així que els tenim ganes i de segur que els nostres s'emporten la victòria. El partit serà a les 18h al Pavelló d'Esports de Carcaixent. Vos esperem !!!
 
Això és tot de momento, recordeu que hui comença la copa del rei a Màlaga, i que desde el club volem que participeu amb l'enquesta que em preparat per a vore quí serà el campió per a vosaltres.
 
Moltes gràcies.
 



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada