26 de febrer del 2014

CRÒNICA SÈNIOR A

C.S.A. CARCAIXENT 55-47 C.B. ELDA

Bon partit el dissabte davant un gran equip com és el C.B.ELDA.

Els nostres és presentaven al partit amb les baixes de Joan Calatayud, al estar jugant amb l'equip B i amb la baixa ja definitiva de Juan Villanueva, però amb la reaparició de Natxo Badenes, que per motius personals no va disputar els últims dos partits que acabaren amb derrota.

L'equip va eixir els dos primers minuts dormint, 0-4, però prompte amb un gran encert en atac sobretot d'Arunas (10 punts al primer quart) van fer un parcial al seu favor de 23-4, que deixava el marcador a la fí del primer quart amb 23-8 per als locals.

Al segón quart ens vam confiar, això sumat a la pujada d'intensitat defensiva dels visitants, va fer que ferem un mal segón quart per a arrivar al descans tot per decidir 31-27.

A la represa, de nou els nostres tornaren a defendre com al primer quart, aquesta vegada de la mà d'Arnau i sobretot de Juanjo tornarem a obrir diferència al marcador, al minut 25, (45-30).

Els alicantins a base de tirs lliures es tornaren a arrimar al marcador a finals del tercer quart, 47-39.

L'últim quart va ser el més lleig de tots, (8-9) per als visitants, ja que els nostres es van dedicar a dormir el partit i a fer bona la renta que portaven.

Victòria important davant un gran equip, millor classificat que els nostres, llàstima les anteriors dos derrotes, que hagueren col..locat a l'equip a la part alta de la classificació, ara a recuperar-se i descansar, ja que no jugarem la propera jornada degut a la jornada de descans.