17 de febrer del 2014

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR MASCULÍ

C.B. ALGEMESÍ 41-33 C.S.A. CARCAIXENT

El CSA  Carcaixent JUNIOR torna a disputar un nou partit de la lliga  en diumenge i torna  a perdre contra  el CB Algemesi. Malgrat els pocs jugadors que contava l'equip (Joan Fillol lesionat  i sols Iñaqui del cadet) els nostres anaren quasi tot el partit per enrere i poc a poc arribaren a possar-se a tan sols 2 punts  al minut 8 del 3er quart  però primer el poc encert de cara a cistella, després  els 9 tirs lliures errats i finalment la falta de jugadors a l'últim quart fà que l'equip local aconseguira la victòria amb el resultat de 41-33. Pobra l'anotació de l'equip amb uns parcials de 14-5 , 8-9 , 9-12 i 10 -5.
De tota manera hi ha que felicitar als jugadors: Ivan, Ferran , Richard , Miquel  , Jose  i per supost a Iñaqui per l'esforç realitzat  i hi ha que seguir treballant per agafar confiança i poder guanyar partits com aquestos amb pocs jugadors . Màxim anotador dels nostres Jose amb 12 punts.