18 de febrer del 2014

CRÒNICA CADET MASCULÍ

EMB LA ALCUDIA 59-41 C.S.A. CARCAIXENT

Aquest diumenge jugàvem a les 12:00 a la localitat de l'Alcudia davant un contrincant ben conegut pel nostre cadet, ja que aquesta era la tercera vegada que s'enfrontaven aquesta temporada. Complicat partit per la multitud de baixes que vam tindre: Jordi i Manel (de viatge a Alemanya), Cristo i Edgar (els dos lesionats al entrenament de divendres passat), totes elles sumades a la llarga baixa de Frank Salinas i al no poder disposar del reforç de Alex Oliver del infantil, vam ser tan sols 8 jugadors per al partit.

Per primera vegada en la temporada fèrem un primer quart amb molt bon joc ofensivament i impecable defensivament en la pressió, llàstima el final del quart on ens fan un parell de cistelles fàcils després de rebot ofensiu, (9-12) per a nosaltres.

Les intencions del àrbitre van quedar clares des del principi, claríssim va quedar que tenia presa, ja que abanç de les 12:30 ja estàvem al descans i la nostra banqueta avisada amb tècnica si tornavem a demanar els passos d'eixida que a tot hora cometien els rivals. En aquest segon quart amb un parcial de (20-14) vam acabar la primera part "3" punts per baix del marcador (29-26).

A la segona part el partit es va convertir en una locura, un autèntic "corre calles" on a criteri del àrbitre no ocorria mai res, mai era falta (però en cada atac algun dels meus jugadors acabava per terra després de penetrar) i mai eren passos (però tot el mon els veia claríssims a excepció d'una única persona). Aquest tercer quart de "batalla" la va guanyar l'Alcudia gràcies al físic i al rebot ofensiu amb un parcial de (12-10), (41-36) a la fí d'aquest quart.

Vam aplegar a l'últim quart amb dos jugadors importants carregats de personals i físicament agotats per ser "8" jugadors pressionant gran part del partit i en aquest moment del partit vam fallar en el nostre balanç defensiu, el que permetia als rivals traure transicions amb facilitat ja que es part fonamental del seu joc. Fatal el parcial en aquest últim quart (18-5). Al nostre favor dir que amb un o dos dels nostres en terra després de les dures faltes dels rivals que l'arbitre s'evitava xiular era complicat fer un bon balanç defensiu. El marcador final no reflexa el que va ser el partit  on els meus lluitaren davant un contrincant físicament superior fins pràcticament el final (59-41).

Per últim en el que respecta al partit, dir que baix el meu punt de vista el àrbitre no va tindre un bon criteri ja que per exemple i claríssim queda reflexat en l'acta en la primera part l'Alcudia va llançar "16" tirs lliures, nosaltres "0" cap, ni un!! I després està el tema dels passos d'eixida, que com he dit abanç en tots els atacs els feien i em pareix molt fort que siguent ja cadets tinguen que fer passos per a poder treure ventatja al defensor. Que el criteri del àrbitre d'acabar quan abans millor està clar que ens va perjudicar, però ell no te la culpa de tots els rebots ofensius que ens agafaren, de les varies trasicions que vam fallar, dels tirs lliures que vam fallar (dels poquets que llançarem). El partit s'ens va escapar a nosaltres mateixa amb un mal últim quart.