30 de gener del 2014

CRÒNICA SÈNIOR A

C.S.A. CARCAIXENT 46-36 C.B. PEGO
Partit lleig el dels nostres Séniors el passat dissabte on l'important va ser la victòria aconseguida, més que el joc que vam practicar sobretot en atac.

Al partit comptavem amb la baixa per lessió a un dit del nostre base Jordi Alberola, però com de costum el gran base del SÈNIOR B, Joan Calatayud el va suplir a la perfecció.

També comptavem amb la novetat del nostre entrenador, ja que debutava en aquesta jornada: José Juan (Topo) a la banqueta local.

El partit va començar molt dolent per als nostres, ja que l'equip visitant prompte va obrir el marcador distanciant-se fins el 2-8 al minut 5.

Els nostres poc a poc anaven sentint-se bé, sobretot en defensa, això feïa que minut a minut el marcador s'apretara i inclus siguera favorable als nostres al aplegar al descans, 23-18.

Com demostra el marcador, la segon part va ser pràcticament pareguda a la primera, de fet vam fer el mateix resultat, 23-18, per a deixar el marcador final en un 46-36 que demostra clarament que les defenses guanyaren als atacs.

Victòria que manté al nostre equip a la sèptima posició de la classificació, i que li permet començar aquesta segona volta amb victòria important per tant de aconseguir superar la classificació d'aquesta primera volta.