12 de desembre del 2013

PREVIA JORNADA

Novament tornem per a comentar-vos el que ens depararà el pròxim cap de setmana als nostres equips:
 
El nostre CADET MASCULÍ, porta tres derrotes consecutives, i vol refer-se d'aquesta situación davant l'equip E.M.B. LA ALCUDIA, l'equip de la Ribera està classificat a la cinquena plaça de la classificació, empatat amb els nostres. A la primera volta, els nostres van ser derrotats a l'Alcudia per un resultat de 68-55, esperem que l'equip remonte aquest resultat i s'emporte la victòria, el partit és jugarà a Carcaixent el proper dissabte 14 a les 9'30h.
 
Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, després de la seua jornada de descans, comencen la segona volta de competició davant l'equip ASSOCIACIO TORRELLANO SOCIAL de Elx, les nostres han de començar com cal aquesta segona volta, ja que és una lliga molt igualada, les nostres son quartes a només una victòria de les primeres, així que les nostres han de jugar com en el partit de la primera volta, ja que derrotaren a aquest mateix equip per un clar 46-17. El partit és disputarà a terres alicantines el proper dissabte a les 17h a Elx.
 
Els xics del JÚNIOR MASCULÍ, voldran refer-se de la dolorosa derrota de la pasada jornada davant el C.B.SAX, els nostres tenen un més que complicat desplaçament a Genovés per a jugar davant l'equip C.B. GENOVES  segón classificat empatat amb el primer. Els nostres ho tenen complicat però segur que trauen eixe orgull i sobretot eixa calitat que assesoren per a ficar al rival la máxima complicació posible. El partit és disputarà a Genovés el proper dissabte a les 17'30h.
 
El SÈNIOR B, després de moltes setmanes sense jugar degut al calendari, els nostres tenen un complicat partit davant el tercer classifcat l'equip C.B. ALMUSSAFES, equip que per el moment només porta una derrota al seu casiller. El partit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte a les 16h.
 
Per últim, el nostre SÈNIOR A, després de la dolorosa i vergonyosa derrota de la setmana passada, juga a casa davant un dels equips ven situtats a la classificació, el C.B. MURO, als nostres només és val la victòria per a recuperar-se del pàs enrere de la setmana passada, i passar en la classificació al seu rival per a situar-se en la part capdavantera però ja amb tres derrotes de diferencia dels primers. El partit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte 14 a les 18h.
 
Us esperem a tots !!!






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada