12 de novembre del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A, C.B. ELDA 56-54 C.S.A. CARCAIXENT

C.B. ELDA 56-54 C.S.A. CARCAIXENT

Difícil fer una crònica del que va ocurrir al partit del nostre equip Sènior el passat dissabte.

Després d'uns xicotets problemes, els nostres és presentaven al Pavelló d'Esports d'Elda quasi mig hora avans del partit.
Com ja ha passat en els últims partits, a més a més de les baixes del nostre base Jordi Alberola i el pivot Arnau Climent, comptavem amb el dubte del també pivot Andreu Ahullana, que en tota la setmana no va poder entrenar degut a la calentura.

Comença el partit i els nostres proposen un partit a poquets punts, per això el resultat del primer quart amb victòria parcial per als nostres per un sol punt de diferència, 12-13 gràcies sobretot als punts d'Arunas.

El segón quart el partit va seguir la mateixa tònica, en aquest quart destaquem l'aportació de Pepe gràcies a les faltes a favor degut a les penetracions i els seus posteriors tirs lliures. Al final del quart seguim amb una diferència mínima 26-27.

Teníem el partit més o menys on volíem, un marcador amb poquets punts, però a la repressa de l'encontre les coses van començar a complicar-se, ja que l'equip local va apostar el seu joc al seu jugador número 17, Sánchez. A, aquest jugador va aconseguir només en aquest quart 9 punts, que deixava el marcador amb la màxima avantatge per als locals de 9 punts, 41-32 al minut 29. Menys mal que en aquest últim minut l'equip alacantí és ficà en zona i poguerem reduir un poc la diferència en aquest últim minut amb un triple de Héctor i una cistella d'Andreu.

L'últim quart començavem amb una xicoteta desavantatge de 41-37 i deu minuts per jugar. Fins al minut 34, i gràcies a dos cistelles consecutives del nostre escolta Natxo, els nostres aconseguiren ficar-se de nou per davant al marcador, 44-45, però després del obligat temps mort local, aquestos ficaren un xicotet parcial de 6-0 que els adelantava 50-45 al minut 35.

Entrem en els últims cinc minuts, després del també obligat temps mort dels nostres, aconseguirem un parcial espectacular de 0-9 gràcies a dos triples consecutius, un d'Arunas i un d'Andreu i altres accions de Juan i Pepe, que deixava pràcticament el partit guanyat a falta d'un minut, 50-54 per als nostres.

Faltava jugar eixe maleít minut, i la veritat és que més mal no és pot fer, comencem amb la quinta falta personal d'Andreu, (per cert molt però que molt dubtosa), menys mal que el anomenat jugador número 17 de l'Elda va errar els seus llançaments. Baló per als nostres a falta de segons per acavar el partit i amb 4 punts de diferència a favor, ens precipitem amb un triple mal llançat que no toca ni aro, i en la darrere defensa ens posen un dels dos tirs lliures que llançà l'equip local. En el posterior atac desaprofitem dos tirs lliures a favor, però aconseguim de nou recuperar el baló en la darrere defensa, però després de tres faltes consecutives sense xiular perguem el baló a mig camp que suposa la posterior falta per a tallar el contratac i l'equip d'Elda posa també un dels dos tirs lliures. 52-54 a falta d'escasos 19 segons. Ací arrivà la jugada tonta del partit, ja que els nostres en compter de aguantar el baló i esperar la falta dels locals regalarem la posició de baló, que l'equip d'Elda no va desaprofitar i va anotar amb una fàcil penetració 54-54 amb 11 segons per disputar, i de nou una nova perdua de baló, aquesta vegada per la senyalització d'una lluita amb posible falta anterior dels locals. La fletxa senyalava que la posició era per a l'equip alacantí que aconsegueix una gran cistella a falta de tres segons per a la finalització, 56-54. Encara quedaven tres segons per disputar, però els ànims dels nostres estaven per terra, així i tot aconseguirem tirar el triple que ens haguera donat la victòria, però després de tocar l'anella el baló va eixir despedit.

Per part dels nostres jugaren i anotaren: Diego, Juan 1, Natxo 6, Juanjo 4, Pepe 6, Joan, Andreu 15, Arunas 17 i Héctor 5.

Duríssima derrota dels nostres, que és veïen guanyadors d'un  complicat partit. La derrota separa un poc als nostres de les posicións capdavanteres del grup, i els deixa quints amb tres victòries i dos derrotes.
Partis com el del passat és on és nota la falta d'entrenador, a vore si després de la jornada de descans ja comptem amb el nostre.