28 de novembre del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A

UNIPAL-C.B. ALGEMESI 52 - 53 C.S.A. CARCAIXENT
Partit molt disputat per part dels dos equips, en el que els nostres van tindre la sort de cara (no com en altres ocasions) i és van poder emportar la victoria a una pista que feïa molt de temps que no guanyavem.
Els nostres comptaven amb la baixa per a aquest partit del pivot titular Juan Villanueva, que per raons familiars no és va poder desplaçar fins Algemesí, però recuperavem als lesionats Jordi Alberola i Arnau Climent, a més a més també comptavem amb els dos jugadors del Sènior B Joan Calatayud i Dani Bonet.
El partit va començar molt disputat amb xicotetes diferències al marcador de 4 o 5 punts sempre favorables als nostres, però una bona reacció de l'equip local va fer que el final del primer quart estiguerem per baix del marcador, 16-20.
El segón quart va ser una copia del primer, els nostres prompte aconseguiren empatar el partit, i gràcies a dos triples consecutius d'Arunas (4 fins al descans) deixava el marcador favorable als nostres per quatre punts de diferència, 24-28.
El partit més o menys estava controlat per als nostres, que sempre teníen eixa renta de cinc puntets per dalt, però el canvi de criteri del arbitres, unit a l'encert local va fer que poc a poc el partit és complicara fins arrivar a l'últim minut de partit, on afortunadament l'equip local va fer un 1/6 en tirs lliures.
El partit el teníem molt complicat, ja que a falta de aproximadament 30 segons perdíem de dos punts però amb baló. El nostre atac acaba en una falta personal sobre el tir d'Andreu, que fica ún dels dos tirs lliures que llança, fallant el segón. L'equip local agafa el rebot i prompte rep la falta dels nostres i disposa de dos tirs lliures per a pràcticament sentenciar l'encontre.
Els de taronja no només fallen els dos tirs lliures sino que a més a més al segón tir un d'ells entra abans a per el rebot i ens dona l'oportunitat de traure de banda però sense ningún temps mort que permet traure en pista contraria.
El marcador estava desfavorable 52-51 a falta de 8 segons, a la treta de banda, ni Joan ni Natxo s'entengueren massa per a ficar el baló en joc, menys mal que Andreu va baixar practicament fins el mig cap per a rebre el baló i anar decidit a la cistella, al vores defés per dos contraris, Andreu no s'ho pensa i fa un tir a mitja distancia que després de pegar al taulell entra netament i ens dona l'agònica victòria per 52-53.
Per part dels nostres jugaren i anotaren: Diego 2, Natxo 4, Jordi 2, Joan 2, Pepe, Juanjo 6, Andreu 17, Arunas 19, Hèctor, Dani i Arnau 1.
Important victòria dels nostres que ens col.loca amb quatre victòries per dos derrotes a la sexta posición de la classificació.
El proper dissabte a Carcaixent tenim un interesant e important partit davant l'equip alacantí del C.B. TEIXERETA tercer classificat amb cinc victòries per una sola derrota.
Us esperem a tots al Pavelló d'Esports a les 18'00h per a animar als nostres.