6 de novembre del 2013

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A C.S.A. CARCAIXENT - FONT DE LA FIGUERA C.B.

C.S.A. CARCAIXENT 68-59 FONT DE LA FIGUERA C.B.

Partit molt extrany el que vam presenciar el passat dissabte al Pavelló Cobert de Carcaixent, entre dos dels equips capdavanters de la lliga.

Els nostres es presentaven al partit amb les baixes del base Jordi Alberola i del pivot Arnau Climent, per a compensar aquestes baixes, els nostres comptaven amb els reforços de l'equip B, Joan Calatayud i el debutant Dani Bonet.

El partit va començar molt malament per als nostres ja que en els primers 3 minuts de partit el marcador mostrava una clara avantatje de l'equip visitant per 0-7, degut a xicotets errors dels nostres en atac i sobretot a l'encert dels de la Font.
Els nostres van saber reaccionar ràpidament, i aconseguiren un impresionant parcial de 31-5, que a la postre va marcar el partit, i que deixava el marcador al minut 12 en 31-12 per als nostres. A partir d'aquest minut els dos equips baixaren l'intensitat i arribarem al descans amb una avantatje còmoda per als nostres de 14 punts, 42-25.

El tercer quart el nostre rival va aprofitar la nostra "empanamenta" davant la zona plantejada per els de la Font, això més l'encert de l'equip visitant a aquest quart, 23 punts en total els de la Font van ajustar el marcador fins el 57-53 minut 31.

El marcador deixava un apasionant últim quart per a disputar, però va ser tot el contrari, els nostres continuaren amb el baixó del tercer quart, i els de la Font de la Figuera és va pesar el haver jugat el día anterior, i físicament ja no podíen. El resultat de l'últim quart va ser de 11-8 per als nostres, que deixava el resultat final del partit amb victòria important per a mantindre les posicions capdavanteres davant un rival directe, 68-59.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:
Diego, Juan 10, Natxo 7, Juanjo 4, Pepe 6, Joan 2, Andreu 25, Arunas 12, Dani i Hèctor 2.

Ara toca continuar treballant per a disputar l'últim partit que ens queda abans del descans davant el segón classificat, que com nosaltres compta amb tres victòries per una sola derrota, el C.B. ELDA.