14 de novembre del 2013

CRÒNICA PARTIT CADET MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 74-62 C.B. BENIFAIO

El passat dissabte vam disputar la tercera jornada davant el "C.B. Marcelina Benifaió" els dos equips estàvem empatats amb un balaç negatiu de (0-2). Per al partit teniem baixes importants i totes elles de jugadors interiors: Cristo (per una lesió en el dit) i Alberto (per una lesió d'esquena).

Com sempre començarem el partit mig dormint i els visitants aprofitaren per posar-se davant al marcador (2-6) al minut "4". A partir d'aquí despertarem, apretarem en la pressió, dominarem el rebot i amb un parcial de (13-6) guanyarem el primer quart amb un marcador de (15-12).

Al segon quart prous errors en la pressió van permetre moltes cistelles en contraatac fàcil per als visitants. Aquest quart el vam pedre (13-17) i al descans el marcador era favorable al "C.B.Marcelina" per un punt (28-29).

Després del descans eixirem concentrats en tot el que calia, ens vam posar per davant des del minut "1" i tot el quart perfecte menys les dos últimes accions del quart, ja que amb "7" punts dalt els regalarem dos pilotes traguent del nostre fons i dos cistelles facils que ens feren. (21-17) el parcial del quart i (49-46) el marcador.

A l'últim quart trencarem el partit a partir del minut "4" i els visitants amb problemes de faltes ja no van poder fer per apropar-se al marcador. El parcial final va ser (25-16) i el marcador va quedar així (74-62). Primera victòria del "C.S.A.Carcaixent" aquesta temporada.

Del partit m'agradaria destacar als jugadors que van jugar per dins (Frank, Josep, Isma i Miquel), que malgrat les baixes que teniem ho feren molt bé defensant als seus dos grans, traguent-los faltes i controlant el rebot (aspecte del joc que més ens està costant). Animar als lesionats per que es recuperen pronte Cristo i Miquel (que amb molta mala sort es va lesionar amb el júnior). ÀNIMS!