28 de novembre del 2013

CRÒNICA JÚNIOR FEMENÍ

C.S.A. CARCAIXENT 46-17 ASSOCIACIÓ TORRELLANO (ELX)

Partit sense molta història el disputat el divendres en Carcaixent, on l'equip local va disputar l'encontre ajornat de la primera jornada, i que gràcies a la col.laboració de l'altre equip cambiarem l'orde dels partits, per tant agraïr la seua col-laboració i el seu magnífic comportament durant tot el papartit, a pesar de la diferencia va ser un partit molt net.

Nosaltres eixirem en defensa individual, i heu ferem prou bé, el que va provocar ràpides transicions i va fer que l'equip visitant no aconseguira la primera cistella fins el minut 8. El marcador al final del primer quart va ser 16-5.

El segón quart va ser igual que el primer, però en l'excepció que elles no feren cap cistella acabant el quart amb un marcador favorable i partit decidit 32-5.

Només l'error per la meua part de fer canvis constantment, va fer que les xiquetes pergueren la claritat que haviem jugat la primera part, després dels intercanvits de cistelles el partit va acavar amb un resultat final de 46-17.

Jugaren i anotaren: Carola 8, Inma 1, Sandra A 7, Mar 5, Clara 8, Alba 1, Lara, Ana, Fàtima 4, Sandra E, Carla 12 i Teresa.

Pròxim partit aquest diumenge dia 17 en Alcoi.