29 d’octubre del 2013

RESUM JORNADA

Que llàstima de jornada per als nostres equips en el que a resultats respecta, ja que les derrotes van ser de 1 i de 2 punts, jugaren tres partits de temporada i un de pre-temporada.

Comencem parlant del les nostres Júniors, les xiques de Toni Navas, que per cert tenen nou rival al grup, el C.B. ELX, aprofitaren la jornada de descans per a jugar un partit amistos davant el C.B. L'Alcudia. Les nostres van guanyar per 49-27.

Pasem ara a comentar els partits de competició dels nostres:

El CADET MASCULÍ no va poder debutar a la competició, ja que l'àrbitre de l'encontre no va apareixer, el partit es disputarà demà dimecres día 30 d'Octubre a les 19'00h a CARCAIXENT, davant l'equip N.B.XÀTIVA.

Un altre dels equips del club que no va jugar van ser els nostres Júniors, però perque els tocava jornada de descans.

El que sí que va jugar, i vaja partit va ser el nostre Sènior B, que va debutar a casa aquesta temporada amb derrota, però va ser una llàstima ja que sols és va perdre d'un punt 68-69 davant el C.B. POLINYA. Una llàstima xics !!!

L'equip que també va perdre el seu primer partit el que va de temporada i pre-temporada va ser el nostre SÈNIOR A PREFERENT, a una sempre complicada pista, la de l'equip C.D. MOIXENT. L'encontre va ser una llàstima també ja que l'equip després de remontar 12 punts a la segona part va caure derrotat per tan sols dos punts, 67-65.

Ja que ens queda encara un partit per finalitzar la jornada, el partit que jugarà dema el nostre Cadet, ens esperarem per a fer el quintet de la jornada i el MVP.

De moment vos deixem la crónica del apasionant partit que van jugar el Dissabte passat el nostre SÈNIOR B davant el C.B. POLINYA, prompte penjarem la crònica dels partits del SÈNIOR A davant el C.B. TAVERNES i el C.D. MOIXENT, i el del nostre CADET MASCULÍ de demà.