24 d’octubre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Anem a comentar el que ens espera el proper cap de setmana en els partits dels nostres equips:
 
El nostre CADET MASCULÍ, entrenat per el jugador del SÈNIOR A Juanjo Escandell, comença la temporada a casa el proper dissabte 26 d'Octubre a les 9'30h. Els nostres tenen un dur rival per a començar la temporada, ja que juguen davant el N.B. XÀTIVA.
Després d'una irregular pre-temporada toca donar-ho tot per començar com toca la temporada.    Molts ànims xics !!!
 
La lliga també comença al grup de les nostres JÚNIORS, però aquestes no juguen fins al proper 9 de Novembre degut a que només tenen quatre equips al grup, desde el club no entenem com la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ho permet, ja que a la categoría de Preferent hi han set grups.
 
Un altre equip que descansa aquesta jornada és el nostre JÚNIOR MASCULÍ, l'equip de Dani Bonet aprofitarà aquesta jornada de descans per a recuperar als jugadors lesionats i estar a tope per a la pròxima jornada.
 
L'equip que si que juga és el nostre SÈNIOR B, després del bon començament de la temporada, a pesar de la derrota a Sueca, els nostres juguen a casa el proper dissabte 26 d'octubre a les 16'00h, davant l'equip C.B. POLINYA, equip que debuta a la lliga ja que en la primera jornada va descansar.
 
Per últim el nostre SÈNIOR A, que recordem que juga el partit aplaçat de l'anterior jornada el proper divendres 25 d'Octubre, a les 21'00h, juga en menys de 24h un altre partit, ja que el proper dissabte 26 d'octubre tornen a jugar a Moixent davant el sempre complicat C.D. SAN PEDRO MOIXENT, al nou Pavelló d'esports de Moixent, a les 19'00h.
Dos importants partits per al nostre Sènior, que busca continuar la bona ratxa que porta, ja que encara no coneix la derrota en el que portem de pre-temporada i temporada, ho tindrà complicat ja que compta amb les baixes per als dos partits del seu base titular fins ara Jordi Alberola, per un xicotet giró de peu, i la baixa per al dissabte de l'aler Hèctor Leiva per asumptes personals.
 
Això és tot de moment, prompte contarem com els ha anat als nostres en els partits.
 
Molta sort a tots els equips !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada