27 de febrer del 2013

RESUM JORNADA 24/02/13

Segona jornada consecutiva en la que els resultats no han sigut massa bons per als nostres equips, aquesta vegada només aconseguirem tres victòries per quatre derrotes, dos d'elles molt dolentes. Vos comentem com van anar els partits del cap de setmana anterior:

L'equip INFANTIL MIXT aconseguí emportar-se una gran victòria de Canals, ja que els xiquets i xiquetes de Juanjo guanyaren per un clar (43-84) a l'equip local FEM BASQUET CANALS. Aquesta victòria fa que l'equip Infantil, s'acomode a la part mitja de la classificació a la sexta plaça de dotze equips amb vuit victòries per set derrotes.

Les xiques del CADET FEMENÍ, van caure derrotades a la sempre difícil pista de l'equip PICKEN CLARET ´B´, les nostres van plantar cara al principi del partit, però poc a poc les xiques del Claret van agafar el seu joc i demostraren quin equip va dalt de la classificació, les nostres van perdre per (52-29) davant el tercer classificat, la derrota deixa a l'equip sext, després de dotze partits jugats i tres victòries al seu caseller.

Una de les decepcions de la jornada ens la van donar els xiquets del CADET MASCULÍ, els nostres no van saber jugar per darrere del marcador, i poc a poc l'equip rival CAIXA POPULAR CANALS va augmentar la renta fins al marcador final de (56-42). Dura derrota dels xics de David, ja que s'enfrontaven al segon classificat, a pesar de la derrota, els nostres estan fent una gran temporada, situats a la quarta posició de la classificació, amb deu victòries per cinc derrotes.

L'altra gran decepció ens la va donar el nostre JÚNIOR MASCULÍ, l'equip de Ximo caigué derrotat per un ajustat (34-40) davant un dels rivals directes del grup com és l'equip IBERIC DE CAUDETE. La derrota deixa a l'equip a la quarta posició, amb nou victòries per set derrotes.

Continuem amb més derrotes, aquesta vegada la del SÈNIOR B, que com l'equip JÚNIOR MASCULÍ jugava a la pista exterior del pavelló. L'equip de Toni va deixar escapar la victòria a l'últim quart, en un dur parcial en contra de (0-17) davant el dur equip del C.B.G. GUADASSUAR, segon classificat amb una sola derrota. Al final el resultat va ser de (35-61). La derrota deixa a l'equip empatat amb tres equips a la sèptima posició amb cinc victòries i nou derrotes.

Passem a anomenar les victòries dels nostres equips, en primer lloc les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, no deixaren opció a l'altre equip de la Ribera, l'equip NOU BASQUET ALZIRA, i s'emportaren el derby per (64-31), en un bon partit de les nostres, per a agafar sensacions, de cara als durs encontres que les espera. La victòria situa a l'equip quartes, a dos victòries de les primeres classificades.

L'altre màxim representant del club, el SÈNIOR A, també aconseguí la victòria després de remuntar un partit que al principi es veia complicat. Els nostres derrotaren a l'equip C.B. PEGO per (65-56). Bona victòria dels nostres davant un equip que ens va derrotar a la primera volta. La victòria deixa a l'equip a l'octava amb vuit victòries per deu derrotes.

Passem a anomenar als millors dels nostres:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Carol (S.F.) Bona defensa i ganes en els minuts jugats.
ESCOLTA: J.C. Jarilla (I.M) Màxim anotador de l'equip Infantil a la victòria.
ALERO: Nico (I.M) 14 punts i un partidàs en defensa.
ALA: Andreu (S.A.) En la seua línia.
PIVOT: Juan (S.A.) Màxim anotador de l'equip sènior a la victòria davant el Pego.

MVP DE LA JORNADA:

JUAN VILLANUEVA (S.A.) Gran partit de Juan el dissabte, esperem que és recupere prompte de la seua operació i que prompte torne a ajudar a l'equip.

Això és tot el que va ocórrer en l'anterior jornada, esperem que en la pròxima els contem més victòries.

Una forta salutació !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada