13 de febrer del 2013

RESUM JORNADA

Una setmana més, anem a resumir el que va ocorrer la passada jornada en els partits que els nostres equips disputaren el cap de setmana anterior.

Els Infantils, van caure derrotats clarament a l'últim quart per un resultat de 40-59 davant l'equip C.B. ANNA, els nostres van aguantar al quart classificat fins a l'últim període, però els visitants van apretar al octau temps i s'emportà el partits. Aquesta derrota deixa a l'equip sèptim classificat de dotze equips amb un balanç de sis victòries per set derrotes.

Les xiques del Cadet Femení tornaren a guanyar, aquesta vegada davant l'equip  C.B. L`ALCUDIA per un clar 23-86, en un partit amb poca història degut al resultat. Ja son quatre les victòries del Cadet Femení aquest any, que les deixa a la sexta posició de la classificació de nou equips amb quatre victòries i sis derrotes.

Una verdadera llàstima va ser el partit dels nostres Cadets, el Cadet Masculí va plantar cara al tot poderós C.B. ALGINET ´C´ (13 victòries i cap derrota en el que portem de competició), ja que els nostres després d'anar guanyant de "15" punts al descans, se'ls va escapar la victòria per només dos punts, 58-56. Amb aquest resultat l'equip demostra lo bé que estan treballant als entrenaments. La derrota deixa a l'equip quart classificat amb nou victòries i quatre derrotes.

Altre equip que va demostrar una bona imatge va ser el nostre Júnior Masculí, que després de tres derrotes consecutives, aquest cap de setmana va guanyar els dos partits que tenia. El dissabte va derrotar per 73-54 al sext classificat, el C.D. SAN PEDRO MOIXENT, i el diumenge al segon classificat de la lliga, el C.B. GENOVES  (que fins al moment només portava dos derrotes), per un ajustat 50-47, en un gran partit dels nostres. Les victòries, deixa a l'equip tercer classificat, a dos victòries de l'anomenat C.B. GENOVES, plaça que dona opció a l'ascens de categoria, amb nou victòries i cinc derrotes.

Bona jornada també per al Sènior B, que va tornar a guanyar després de moltes derrotes consecutives, per un clar 75-51 a l'equip BASQUET PICASSENT. Molt bon partit dels nostres, que els deixa a la novena posició amb quatre victòries.

Nova victòria de l'equip Sènior Femení, i ja van cinc seguides, les nostres derrotaren al sempre complicat C.B. PEGO, per un clar 76-39, en un molt bon partit de les nostres. La victòria manté a l'equip a la tercera posició de la lliga a només una victòria dels dos primers classificats, amb 11 victòries i 2 derrotes.

La decepció de la jornada ens la va donar el nostre Sènior Masculí, que no va poder derrotar a un molt encertat C.D. SAN PEDRO MOIXENT ´A´, els nostres caigueren derrotats per un ajustat 72-78, en un partit en el que els nostres van tindre que remuntar fins a 17 punts, que l'equip visitant portava al tercer quart. La derrota deixa a la mitja taula a l'equip, amb set victòries i nou derrotes.

En resum el passat cap de setmana, el club va tindre bons resultats, ja que de 8 partits guanyarem 6.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Marién Ramón (S.F.) Per la bona direcció al partit
ESCOLTA: Quique Tarragó (S.B.) Punts i triples per a la victòria de l'equip.
ALERO: Richart Sanz (J.M.) Molt bé als dos partits del Júnior i al del Sènior B.
ALA: Mar Ferri (C.F.) Mar va ser la millor de l'equip Cadet a la victòria en L'Alcudia.
PIVOT: Juanjo Escandell (S.B.) Molt bon partit de Juanjo a la victòria del Sènior B.

MVP DE LA JORNADA:

CADET MASCULÍ : Volem donar aquest reconeixement a tots els jugadors de l'equip, ja que l'equip entrenat per David Gomis està fent una gran temporada, i aquesta setmana quasi derrota al líder indiscutible del grup, que té jugadors jugant a lligues autonòmiques.