1 de febrer del 2013

PRÈVIA JORNADA

La majoria d'equips del club comencen la segona volta de la competició, anem a repassar el que ens depararà la pròxima jornada per als nostres equips:

L'Infantil comença aquesta segona volta a un camp complicat com és el de l'equip SÈNIA INFORMATICA-C.B. ALGEMESI, segon classificat del grup amb només una derrota, l'equip de la ribera ja va derrotar als nostres al primer partit de lliga per un resultat de 48-68, esperem reduir eixa diferència el proper dissabte a les 20'00h a Algemesí.

Les xiques del Cadet Femení, juguen a casa el derbi per excel.lencia, les nostres juguen davant el NOU BASQUET ALZIRA, un equip situat una posició per dalt de les nostres, i que ja aconseguiren derrotar-nos a la primera volta per 50-39, esperem llevar-mos l'espineta i derrotar a les de la capital.
El partit és jugarà al Pavelló de Carcaixent a les 11'30h.

Els xics del Cadet també juguen el derbi davant el N.B. ALZIRA GRANA, al contrari que les xiques, els xics si que derrotaren a l'equip alzireny la primera volta per un resultat de 56-63, no serà fàcil el partit, ja que juguem davant un gran equip que com els nostres també està a la part alta de la classificació. El partit es disputarà a Carcaixent a les 09'30h.

L'equip Júnior viatja a Castalla per a jugar davant l'equip C.B. P.INDEN-RIPAY CASTALLA, el proper diumenge a les 16'30h. L'equip de Ximo ja va derrotar als de Castalla a la primera volta per un resultat de 50-13, esperem repetir resultat.

Els xics de Toni Navas, es desplaçaran fins a Alcasser, per a jugar davant l'equip BASQUET ALCÀSSER ´C´, equip que ja va derrotar a la primera volta per un punt de diferència en un gran partit dels nostres a l'equip valencià. El partit es disputarà a les 16'00h en Alcasser.

Les xiques de Merlo, tenen "a priori" un desplaçament fàcil, ja que viatgen fins a Gata per a jugar davant l'equip C.B. GATA ALE-HOP, un equip situat a l'última posició de la classificació amb cap victòria, i que les nostres ja derrotaren en Carcaixent per un resultat de 104-15. El partit es jugarà el dissabte a les 17'30h.

Els xics del Sènior A també juguen davant un equip al que ja van derrotar a la primera volta per 65-53, els nostres jugaran el proper diumenge a les 18'30h en Muro, davant l'equip MURO-PUB AUTOBUS que de moment porta dos victòries. No serà fàcil, ja que els nostres ja caigueren derrotats per nou punts de diferència l'any anterior.

Això és el que ens depararà el pròxim cap de setmana, MOLTA SORTA A TOTS ELS EQUIPS !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada